Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πλούσια η ερχόμενη εβδομάδα από εκδηλώσεις στο Πολύεδρο

Πλούσια η ερχόμενη εβδομάδα από εκδηλώσε...

Συνεχίζεται η έκθεση Μπότσογλου ενώ το Σάββατο 29/2 το πρωί θα γίνει εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά με θέμα το καρναβάλι

 Πλούσιο είναι το πρόγραμμα στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα την ερχόμενη εβδομάδα, από 24 έως 29 Φεβρουαρίου 2020.

Κατ’ αρχάς συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής του σπουδαίου εικαστικού δημιουργού Χρόνη Μπότσογλου με θέμα «Τοπία και Παιχνίδια» καθώς και το  bazaar  βιβλίων στο πατάρι του Πολύεδρου.

 Λογοτεχνία, Φιλοσοφία, Αρχιτεκτονική, Τέχνες, Ιστορία, Ψυχολογία, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και πολλά παιδικά καθώς και βιβλία για τις Απόκριες και το Καρναβάλι διατίθενται σε τιμές πολύ προσιτές.

Για την Τρίτη 25/2 στις 19.00 όπως ήδη γράψαμε, η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας  θα συζητήσει το βιβλίο της Αμερικανίδας συγγραφέως Ντέλια Όουενς «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» που πρόσφατα κυκλοφόρησε σε ελληνική μετάφραση από τις εκδόσεις Δώμα.

Επίσης την Τρίτη 25/2 μετά τις 20.30 θα γίνει στο χώρο του Πολύεδρου η εκδήλωση «Ο άλλος Αλέξανδρος  των ελληνικών γραμμάτων», μία μία φιλολογική βραδιά για τον  Αλέξανδρο Μωραϊτίδη, εξάδελφο του Σκιαθίτη «κοσμοκαλόγερου» και «Αγίου» των ελληνικών γραμμάτων Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Θα  μιλήσουν η φιλόλογος Αργυρούλα Αλεξανδροπούλου και ο εικαστικός Αλέξης Μπρούσαλης. Θα διαβαστεί το διήγημά του, «Βαρυχειμωνιά».

Τέλος το Σάββατο 29/2/2020 στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά. Γιορτάζουμε το Καρναβάλι δημιουργώντας μάσκες μαζί με τα  παιδιά  αι υποδεχόμαστε την Άνοιξη φτιάχνοντας ο καθένας το δικό του βραχιολάκι για το Μάρτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture