Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η 3η και τελευταία ξενάγηση στην έκθεση Παπαθεοδώρου την Παρασκευή στην Δημοτική Πινακοθήκη

Η 3η και τελευταία ξενάγηση στην έκθεση ...

Η έκθεση θα συνεχιστεί έως και τις 22/2/2020

Η τρίτη και τελευταία ανοιχτή ξενάγηση για το κοινό, στο έργο του ζωγράφου Γρηγόρη Παπαθεοδώρου, θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών στην οδό Μαιζώνος 110 από τον αγιογράφο – καθηγητή αγιογραφίας και επιμελητή Πέτρο Λαμπρινάκο, στο πλαίσιο της έκθεσης  που λειτουργεί εκεί με επιτυχία από τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

 Στη διάρκεια της ξενάγησης το κοινό θα έρθει σε επαφή με έργα του ζωγράφου, χαρακτηριστικά της τεχνοτροπίας του, ο οποίος εκτός των άλλων εμπνέει και τη νέα γενιά καλλιτεχνών, για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε και το ύφος που έδινε στα έργα του, αλλά και τη σεμνότητα που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν μέχρι σήμερα τη ζωή του.

Ο Γρηγόρης Παπαθεοδώρου αναζήτησε διαρκώς νέους δρόμους στη ζωγραφική και καθιέρωσε νέες τεχνοτροπίες που ξεπηδούν από τους πίνακές του χειμαρρώδεις, κάνοντας τα έργα του μοναδικά.

Την ξενάγηση της Παρασκευής θα «κλείσει» το Κουϊντέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, το οποίο θα παρουσιάσει τη «Σερενάτα» του Τσαϊκόφσκι.

*Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και είναι ανοιχτή για το κοινό, Τρίτη έως Σάββατο 10 π.μ. έως 3 μ.μ. και τις Τρίτες και Παρασκευές από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Κυριακή και Δευτέρα κλειστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture