Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι Νύχτες Πρεμιέρας προσκαλούν τους σινεφίλ στη μετάδοση της 92ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ

Οι Νύχτες Πρεμιέρας προσκαλούν τους σινε...

Στις 11 το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα Δαναός, στην Αθήνα

Αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του θεσμού των Όσκαρ στην Ελλάδα, προσκαλούν τους σινεφίλ στην πιο σημαντική νύχτα της κινηματογραφικής σεζόν, την 92η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στην αίθουσα Δαναός στην Λ. Κηφισίας και Πανόρμου, στην Αθήνα.

Θα είναι μια λαμπερή βραδιά από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την COSMOTE TV. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου φοράμε κάτι λαμπερό ή άνετο και δίνουμε ραντεβού στον Δαναό από τις 23:00. Διαγωνισμοί με δώρα και μικρές εκπλήξεις θα κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο όλο το βράδυ. 

Η αίθουσα 1 του κινηματογράφου Δαναός στους Αμπελόκηπους, θ’ ανοίξει στις 23:00, με την εκπομπή OSCARS’ Night, να μας βάζει στο κλίμα της λαμπερής βραδιάς. Ο κριτικός κινηματογράφου και συντονιστής της εκπομπής Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα βρίσκεται στο στούντιο της COSMOTE TV για προβλέψεις νικητών και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί των OSCAR στο Λος Άντζελες. Εκεί θα βρίσκεται ο απεσταλμένος της COSMOTE TV, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστήςΓιώργος Σατσίδης, για να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν ενώ στις 03:00 τα ξημερώματα, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής απευθείας από το Λος Άντζελες. 

Στα διαλείμματα της Τελετής Απονομής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκάς Κατσίκας, θα σχολιάζουν τους νικητές και θα δίνουν τα τελευταία προγνωστικά από το στούντιο της COSMOTE TV.

Ώρα Προσέλευσης/εκπομπή OSCARS’ Night: 23:00

Red Carpet Live: 01:30

Έναρξη Τελετής Απονομής: 03:00

Κινηματογράφος Δαναός (Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι, Μετρό Πανόρμου)

Η είσοδος θα είναι εφικτή μόνο με προσκλήσεις

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφτείτε τα site cinemagazine.gr και aiff.gr και τις σελίδες του Φεστιβάλ στα social media: Facebook, Instagram, Twitter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture