Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ήταν καλεσμένος της Ε. Μελέτη: Παραδέχθηκε πως είχε αδικήσει ταινία του Αθερίδη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ήταν καλεσμ...

Είπε πως δεν πιστεύει στην έννοια του σταρ και μίλησε για πολλούς διάσημους ηθοποιούς που έχει συναντήσει από κοντά

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη του γνωστού κινηματογραφικού κριτικού και παρουσιαστή Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη στο κανάλι του Alpha, το βράδυ της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που ξεκίνησε με την εκπομπή Cine club στον ΑΝΤ1 στις αρχές του ’90 ενώ ήταν και στον «Πρωινό καφέ» από το ’91, άρχισε τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη το ’95 και έκτοτε παραμένει συνεργάτης της και καλός της φίλος.

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε για όλα, για το ότι εκτιμά πως ο «Τζόκερ» δεν θα κερδίσει το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ταινίας, για τους σταρ που έχει γνωρίσει από κοντά, για το ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στην έννοια του σταρ (κανείς δεν είναι γεννημένος σταρ όπως χαρακτηριστικά είπε), για το ότι πάντα αγαπούσε τον κινηματογράφο αλλά μόνο από την σκοπιά της κριτικής, πως κατά μέσο όρο βλέπει 5 ταινίες την εβδομάδα ενώ πρόσθεσε πως θυμάται ένα περιστατικό σε μία συνέντευξη Τύπου του Μπραντ Πιτ όπου μία ξένη δημοσιογράφος σηκώθηκε, πήρε το λόγο και αντί για ερώτηση είπε στον πανέμορφο Χολυγουντιανό σταρ το νούμερο του δωματίου της στο ξενοδοχείο!

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που έχει συναντήσει πολλούς γνωστούς ηθοποιούς είτε για τηλεοπτικές συνεντεύξεις είτε για περιοδικά & εφημερίδες (ανάμεσα τους η Ζιλιέτ Μπινός, η Κατρίν Ντενέβ αλλά και οι θρύλοι Τζακ Νίκολσον και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) είπε πως η χειρότερη εμπειρία του από συνέντευξη ήταν με τον Γκάρι Όλντμαν την περίοδο της ταινίας «Δράκουλας» το 1993.

Τέλος ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος «απολογήθηκε» δημοσίως στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την κριτική που είχε κάνει για ταινία του Θοδωρή Αθερίδη & πιο συγκεκριμένα το φιλμ "Από έρωτα".

«Δεν έχω αδικήσει μόνο του Θοδωρή, αλλά το έδωσα σαν παράδειγμα γιατί την ξαναείδα. Ήμουν λίγο πιο αυστηρός, δεν ξέρω γιατί. Η ταινία έχει γυριστεί στην Καλλίπολη και νόμιζα ότι αυτό που μου άρεσε είναι συναισθηματικά ταυτισμένο με τα παιδικά μου χρόνια και ότι μπερδεύτηκε το φίλτρο. Τελικά, όταν την είδα, είδα ότι είναι μια πολύ γλυκιά ταινία και ωραία ιδέα ότι ένας χαρακτήρας δεν υπάρχει. Επειδή του αρέσουν του Θοδωρή αυτά τα τεχνάσματα, να κάνει μια τεράστια αλλαγή στις ταινίες του, και αυτό λίγο στην αρχή…Αλλά έχει πολύ καλές σκηνές μέσα η ταινία και πολύ τρυφερές και το πήγε όλο καλά. Δεν είναι η μόνη ταινία που το έχω κάνει αυτό, άνθρωποι είμαστε και αδικούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight