Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Διαγωνισμός: Κερδίστε το νέο βιβλίο της Σοφίας Δημοπούλου

Διαγωνισμός: Κερδίστε το νέο βιβλίο της ...

Θα παρουσιαστεί το Σάββατο στην Πάτρα

Το νέο της βιβλίο παρουσιάζει στην Πάτρα η συγγραφέας, Σοφία Δημοπούλου, με τίτλο "Πώς υφαίνει ο χρόνος".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Μπεγουλακίου (Θεοτοκοπούλου 117, Μπεγουλάκι).


Το thebest.gr δίνει σε τρεις αναγνώστες του να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου. 

Για να κερδίσετε δεν έχετε παρά να κοινοποιήσετε (δημόσια) το θέμα με τίτλο "Διαγωνισμός: Κερδίστε το νέο βιβλίο της Σοφίας Δημοπούλου " από την σελίδα του thebest.gr στο facebook (The Best Portal).

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 14:00, μέσα από το site και τη σελίδα του στο facebook, ενώ το βιβλίο θα αποσταλεί στη διεύθυνση που θα υποδείξουν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Η Νάνα, μια αρχιτεκτόνισσα που πάσχει από κρίσεις πανικού, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής της όπου καλείται να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις, όπως το να κρατήσει το παιδί που κυοφορεί. Σε μια αναπαλαίωση του αρχοντικού της οικογένειας του Ιωάννη Αντωνόπουλου στην Καλλιθέα, ανακαλύπτει ένα παλιό χειρόγραφο μέσα από το οποίο μαθαίνει πολλά για την ιστορία της οικογένειας που εντέλει συνδέεται με την ιστορία και της δικής της. Μέσα από το χειρόγραφο μαθαίνει επίσης και για την ιστορία της της Ανθής Γεραμάκη, που λόγω των προκαταλήψεων της κοινωνίας του τέλους του 19ου αιώνα, αναγκάζεται να στερηθεί το βασικό δικαίωμά της ως γυναίκας, τη μητρότητα, και να αλλάξει ακόμα και την ταυτότητά της. Η τέχνη της -είναι πολύ καλή υφάντρα- και το πείσμα της για ζωή θα τη βοηθήσουν να ξαναβρεί τα κομμάτια του εαυτού της. Η Νάνα θα εμπλακεί συναισθηματικά με την ιστορία της Ανθής και αυτή η εμπλοκή θα τη μεταμορφώσει.

Γύρω από τους κεντρικούς ήρωες, τα ιστορικά πρόσωπα, η Ελληνίδα ζωγράφος Σοφία Λασκαρίδου, ο "καταραμένος" ποιητής Περικλής Γιαννόπουλος, ο Εμμανουήλ Ροΐδης, ο Δηλιγιάννης, ο Χαρίλαος Τρικούπης και τα ιστορικά γεγονότα, μπαινοβγαίνουν ανάμεσα στα φανταστικά και τα καθορίζουν.

Πώς υφαίνεται ο χρόνος; Με λάθη, με πάθη, με αγώνα, με διαψεύσεις, με οράματα, κάποτε με απελπισία, άλλοτε με ελπίδα και πίστη. Κάποιες φορές με αίμα και δάκρυα. Και όλα μαζί υφαίνουν τον κρουστό ιστό της άχρονης ζωής μας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture