Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Αννα Μαρία- Ρογδάκη : Η συμβολή της στο εντυπωσιακό λεύκωμα «Opera tables by Geοrge Davlas»

Αννα Μαρία- Ρογδάκη : Η συμβολή της στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ταξίδια σε τέσσερις ηπείρους απαιτήθηκαν για αυτό το εκδοτικό project

Τους συνδέει μια ζεστή φιλία και έχουν συναντηθεί πολλές φορές και σαν συνεργάτες σε ποικίλες εκδηλώσεις. Περιζήτητοι Αχαιοί με εκρηκτικό, δημιουργικό ταμπεραμέντο και οι δυο, εκτιμούν ο ένας τη δουλειά του άλλου και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον γνωστό expert των δημοσίων σχέσεων Γιώργο Ντάβλα και την πατρινή wedding planner της Diamond Events Αννα Μαρία Ρογδάκη, oι οποίοι έσμιξαν ακόμα μια φορά. Αφορμή το συλλεκτικό και υπερπολυτελές coffee- table book «Opera tables by Geοrge Davlas» που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φετινό φθινόπωρο. Το λεύκωμα των 600 σελίδων περιλαμβάνει εντυπωσιακές διακοσμήσεις τραπεζιών  και χρειάστηκε προετοιμασία τριών ετών. Ο τίτλος οφείλεται στην αγάπη του δημιουργού για τον κόσμο του μελοδράματος. Ανάμεσα στους πολύτιμους συντελεστές και φίλους που βοήθησαν στην υλοποίησή του ήταν και η Αννα Μαρία Ρογδάκη, την οποία και αναφέρει ο Γιώργος Ντάβλας σε προδημοσίευση στο περιοδικό Hello.

«Ο Γιώργος με ευχαρίστησε για τη συνεισφορά μου στο βιβλίο του, όχι μόνο σαν καλός φίλος αλλά και επειδή αναγνωρίζει ουσιαστικά τη σχεδιαστική μου ματιά και το γούστο μου» μας εξήγησε η κ. Ρογδάκη.

Για τις ανάγκες του λευκώματος ο Γιώργος Ντάβλας περιηγήθηκε σε  παλάτια και φιλοξενήθηκε σε εξαιρετικά ξενοδοχεία, ενώ ταξίδεψε σε τέσσερις ηπείρους. Μόσχα, Δελχί, Νέα Υόρκη, Νέα Ορλεάνη, Λας Βέγκας, Κούβα, Ρώμη, Βενετία, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Παρίσι, Προβηγκία, Τυνησία, Μαρόκο, Κάιρο, Λονδίνο, Σκοτία, Κοπεγχάγη, Βελιγράδι, Πράγα, Κάννες, Κάπρι, Σεν Τροπέ, λίμνη Κόμο, Πορτοφίνο, Μόντε Κάρλο, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κωνσταντινούπολη είναι τα σκηνικά των φωτογραφιών.

«Στα τριάντα χρόνια εργασίας μου στο χώρο των δημοσίων σχέσεων, έχω εισπράξει τόνους αγάπης, στήριξης και γενναιοδωρίας από πολλούς ανθρώπους. Θα ήθελα λοιπόν το Opera Tables να αποτελέσει τη δική μου επιστροφή αγάπης σε όλους όσοι στάθηκαν συνοδοιπόροι μου καθώς θα τους χαρίσω ένα κομμάτι του καλλιτεχνικού εαυτού μου» δήλωσε στο περιοδικό Hello καθώς αρχικά θα δωρίσει το βιβλίο και μετά θα το κυκλοφορήσει ευρύτερα.  

 

https://diamondevents.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View