Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ρεσιτάλ φλάουτου την Τετάρτη 5/2 στην αίθουσα του Ωδείου της Φιλαρμονικής

Ρεσιτάλ φλάουτου την Τετάρτη 5/2 στην αί...

Στο πλαίσιο του 22ου Podium Νέων καλλιτεχνών

Με επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του 22ου Podium Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Πρόκειται για έναν θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των σπουδών τους, όταν βρίσκονται στο επίπεδο πριν το πτυχίο τους ή μετά από αυτό. Νεαρά παιδιά τα οποία παράλληλα με τις βασικές σπουδές Λυκείου ή με τις πανεπιστημιακές σπουδές που επέλεξαν, σπουδάζουν μουσική (ένα δύσκολο και απαιτητικό αντικείμενο) και τα καταφέρνουν. Αριστεύουν στις επιλογές τους και τους αξίζει ένα μεγάλο “εύγε”, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στις 8 μ.μ., η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, διοργανώνει ρεσιτάλ φλάουτου του Σταύρου Πήττα, σε έργα J.S. Bach, R. Schumann, Fr. Chopin, C. Debussy και C. Chaminade. Στο πιάνο τον συνοδεύει η Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου.

Ο Σταύρος Πήττας έχει γεννηθεί το 2005 στην Πάτρα και είναι 15 ετών. Ξεκίνησε σπουδές στο φλάουτο το 2015, με καθηγήτρια την Ουρανία Καββαδία στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Σήμερα συνεχίζει τις μουσικές του σπουδές στο ίδιο Ωδείο, στο Φλάουτο  (επίπεδο της Μέσης) και στα Θεωρητικά, στο ειδικό Αρμονίας, τάξη Βασιλικής Φιλιππαίου.

Έχει κερδίσει το Α΄ Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φλάουτου της Χ.Ο.Ν. το 2019. Έχει λάβει μέρος ως ενεργό μέλος στο Σεμινάριο Διεύθυνσης Ορχήστρας της “Φιλαρμονικής”, με τον Μαέστρο Ανδρέα Πυλαρινό. Είναι μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου.

Το ρεσιτάλ φλάουτου θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών (Ρήγα Φερραίου 7 και Γκότση).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture