Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ετοιμάζεται το 7ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρόμου

Ετοιμάζεται το 7ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρόμου

Για τον Μάιο - Θα γίνουν προβολές και στην Πάτρα, στο Πάνθεον

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα, το Διεθνές Horrorant Film Festival επιστρέφει φτάνοντας πλέον αισίως στην 7η του διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, 7 οι ημέρες της εβδομάδας, 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα, 7 τα τσάκρα του ανθρωπίνου σώματος, 7 τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, 7 και οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης... Προλήψεις ή όχι, ο αριθμός 7 είχε από την αρχαιότητα μια ιδιαίτερη, σχεδόν μυστηριακή σημασία.

Φέτος το Horrorant Film Festival "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ", στην 7η του πλέον χρονιά έχει έτοιμη την επίσημη αφίσα του και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε τη συγκυρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Πιο συγκεντρωμένοι, πιο οργανωμένοι και πιο παθιασμένοι, έχουμε ξεκινήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες τη προεργασία για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας... ολόκληρης της Ελλάδας!

Οι 7ες Νύχτες Τρόμου θα λάβουν χώρα το προσεχή Μάιο, όπως πάντα στις καλύτερες αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και τουλάχιστον ακόμα 5 πόλεων σε όλη την επικράτεια, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι όπως και κατά το παρελθόν, και η Πάτρα.

Οι πρώτες ταινίες έχουν ήδη κλείσει και το screening συνεχίζεται μανιωδώς ώστε να επιλεχθούν οι καλύτερες νέες παραγωγές απ' όλο το κόσμο.

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για ανακοινώσεις αναφέρει το δελτίο Τύπου, όμως ο συνεργάτης Νίκος Κουλαφτάκης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σχεδίασε την επίσημη αφίσα.

Το Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture