Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπουρδούμης για τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Πατρινή Λένα Δροσάκη

Ο Μπουρδούμης για τη δημόσια ερωτική εξο...

«Με την ανάρτηση μου ήθελα να εκφράσω τα συναισθήματα μου»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε για την ανάρτηση που έκανε στο Instagram για την αγαπημένη του , Πατρινή ηθοποιό Λένα Δροσάκη : «Με την ανάρτησή μου στο Instagram ήθελα να εκφράσω τα συναισθήματα μου, μου βγήκε… αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα».

 Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, μπορεί στην αρχή να κρατούσαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, πλέον δεν κρύβονται με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην καλή του.

Θέλοντας να της ευχηθεί για το νέο έτος με τον πιο γλυκό και ερωτικό τρόπο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χρησιμοποίησε ποιητικά λόγια αγάπης και συγκίνησε. Δημοσιεύοντας ένα κολάζ από φωτογραφίες τους, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄ εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..» Καλή χρονιά αγάπη μου Λένα Δροσάκη!

Καλή χρονιά σε όλους!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight