Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο π. Νικόλαος και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη με την Βούλα Πατουλίδου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο π. Νικόλαος και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης σ...

Η κ. Πατουλίδου είναι Αντιπεριφερειάρχης και συζήτησαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα

Στη Θεσσαλονίκη για την Πρωτοχρονιά βρίσκεται ο Πατρινός Καθηγητής θεολόγος στο Αρσάκειο των Πατρών και ιεροψάλτης στο ναό του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο οποίος διατελεί και Περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, του Απόστολου Κατσιφάρα στο Περιφερειακό συμβούλιο Δυτ. Ελλάδος.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο Σπύρος Σκιαδαρέσης μαζί με τον σεβαστό πατέρα του, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Σκιαδαρέση είχαν συνάντηση την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 με την Αντιπεριφερειάρχη ΜΕ Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, την αγαπητή Χρυσή Ολυμπιονίκη μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα διακρίνεται και ο αδελφός του Σπύρου Σκιαδαρέση, Γιώργος που είναι Διδάκτωρ της ιστορίας, αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και προϊστάμενος της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης. Η κυρία Βούλα Πατουλίδου έχει δεσμούς φιλίας με τον Γιώργο Σκιαδαρέση και ήθελε πολύ να γνωρίσει από κοντά τον  π. Νικόλαο Σκιαδαρέση που είναι ως γνωστόν ο προιστάμενος του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα αλλά και τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Η Βούλα Πατουλίδου και η Πατρινή παρέα είχαν συζήτηση για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Να θυμίσουμε πως στη Θεσσαλονίκη ζει και είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ο αδελφός του π. Νικολάου, Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σκιαδαρέσης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight