Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σίρσα Ρόναν: Οι «Μικρές κυρίες» έχουν τη δική τους red carpet diva

Σίρσα Ρόναν: Οι «Μικρές κυρίες» έχουν τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φόρεσε Gucci, Galvan, Valentino και ανταγωνίστηκε ακόμα και τον τολμηρό συμπρωταγωνιστή της Τιμοτέ Σαλαμέ

H γεννημένη στη Νέα Υόρκη, ιρλανδή ηθοποιός Σίρσα Ρόναν έχει εκθειαστεί από τα fashion media στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο red carpet, χάρη στις πρεμιέρες της πολυαναμενόμενης ταινίας εποχής «Μικρές κυρίες» σε Αμερική και Ευρώπη. Η 25χρονη σταρ που γνωρίσαμε στα φιλμ Grand Budapest, Brooklyn, Lady Bird, μέσα από τα οποία κέρδισε σημαντικές διακρίσεις και υποψηφιότητες, αποδεικνύει πως διατηρεί και μια υποδειγματικά στενή σχέση με τη μόδα. Συγκεκριμένα, στην «πρώτη» των «Μικρών Κυριών» στη Νέα Υόρκη έλαμψε με ασπρόμαυρο φόρεμα Gucci κεντημένο με τιρκουάζ πέτρες. Στο Παρίσι επέλεξε δαντελένια, ημιδιάφανη μάξι δημιουργία του βρετανικού brand Galvan σε λιλά και κόκκινο, ενώ στο Λονδίνο παρουσιάστηκε με απέριττο, μαύρο φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή Valentino. Η Σίρσα, που αλλάζει διαρκώς χτενίσματα και μακιγιάζ, δείχνει ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί στυλιστικά καθώς δεν θέλει να επαναλαμβάνεται. Μάλιστα, «κοντράρεται» άνετα σε εντυπώσεις με τον νυν πρωταγωνιστή της style icon Τιμοτέ Σαλαμέ.

Στις «Μικρές κυρίες» για τις οποίες ήδη κέρδισε υποψηφιότητα ερμηνείας στις Χρυσές Σφαίρες του προσεχούς Ιανουαρίου ενσαρκώνει τη «Τζο», την κεντρική ηρωίδα, που γίνεται συγγραφέας.

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το περιοδικό Time κατέταξε το φιλμ στα κορυφαία του 2019, ενώ το ότι σκηνοθετεί το νέο, μεγάλο όνομα της λεγόμενης indie comedy, η Γκρέτα Γκέργουιγκ και ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί εξαιρετικές κριτικές προμηνύουν διεθνή επιτυχία. Μιλάμε άλλωστε  για ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυδιαβασμένα νεανικά μυθιστορήματα όλων των εποχών, δια χειρός Λουίζα Μέι Αλκοτ. Η ταινία απευθύνεται πρωτίστως στις γυναίκες και σε όλη την οικογένεια και διαθέτει μουσική του διάσημου Αλεξαντρ Ντεσπλά. Η κλασική ιστορία του βιβλίου τοποθετείται μετά τον αμερικάνικο εμφύλιο και πρωτοδημοσιεύτηκε το 1869. Είναι γεμάτη αγώνα για επιβίωση, κοριτσίστικα όνειρα, φιλοδοξίες, απογοητεύσεις. (Το 1994 είχε παιχθεί στο σινεμά με τη Σούζαν Σάραντον ως μητέρα και τους Γουινόνα Ράιντερ, Κίρστεν Ντανστ, Κλερ Ντέινς και Κρίστιαν Μπέιλ να την πλαισιώνουν. Εχουν προηγηθεί όμως και σήριαλ, μιούζικαλ, ακόμα και όπερα!) Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα η διασκευή της Γκέργουιγκ  ανανεώνει την κλασική νουβέλα με φρεσκάδα και μοντέρνα ματιά. Πέρα από τη Σίρσα Ρόναν ως Τζο, παίζουν στο ρόλο των αδελφών της η Φλόρενς Πιου και η Εμμα Γουότσον ενώ το το πλούσιο γειτονόπουλο Λόρι υποδύεται ο Τιμοτέ Σαλαμέ. Συμμετέχουν επίσης οι μεγάλες κυρίες του Χόλιγουντ Μέριλ Στριπ και Λόρα Ντερν.  Στα ελληνικά σινεμά, το φιλμ αναμένεται το Φεβρουάριο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View