Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται στη Φιλαρμονική το βιβλίο "Σαιντ Εξυπερύ, Ο Τελευταίος Ιππότης"

Παρουσιάζεται στη Φιλαρμονική το βιβλίο ...

Θα παραστεί και θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος

Όπως ήδη έχουμε γράψει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. θα γίνει στην αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών στην οδό Ρήγα Φεραίου 7 και Γκότση, η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Παπαγεωργίου «Σαιντ Εξυπερύ,  ο τελευταίος Ιππότης του ουρανού».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, η Τούλα Ηλιάδου Μανιάκη, καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας, η Όλγα Μεντζαφού Πολύζου, επίτιμη διευθύντρια Συλλογών της Εθνικής Πινακοθήκης, ο π. Σταμάτης Σκλήρης, ιατρός, θεολόγος, αγιογράφος και ο συγγραφέας Γιώργος Παπαγεωργίου που είναι ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής.

Άλλα βιβλία του κ. Παπαγεωργίου είναι «Ο Άγιος Λουκάς της Κριμαίας και ο Αλβέρτος Σβάιτσερ. Παράθεση Δύο Μεγάλων» και «Δήμος Ονείρων. Αναμνήσεις ενός Χειρουργού» όπου περιγράφονται αληθινές ιστορίες από την θητεία του στην χειρουργική σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της χώρας και από την Αφρική. Το βιβλίο «Σαιντ Εξυπερύ,  ο τελευταίος Ιππότης του ουρανού» κυκλοφόρησε φέτος από τις εκδόσεις-Βιβλιοπωλείο Ι. Μ. Αργολίδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture