Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Χαμός ακόμα με τον "Τζόκερ" - Ετοιμάζεται σίκουελ

Χαμός ακόμα με τον "Τζόκερ" - ...

Η ταινία συνεχίζει να προβάλλεται στην Πάτρα ενώ τα εισιτήρια πανελλαδικά κοντεύουν τα 900.000

Η «φρενίτιδα» με το φιλμ «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς με την ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ που στην κυριολεξία στοιχειώνει το θεατή, συνεχίζεται αμείωτη σχεδόν δύο μήνες αφότου η ταινία ξεκίνησε την πορεία της στις αίθουσες. Έγινε πολύς λόγος για την σχετικά χαμηλή αμοιβή του Φίνιξ που κυμάνθηκε στα 4 εκατ. δολάρια, ωστόσο είναι βέβαιο πως ο ηθοποιός μετά από αυτήν την ερμηνεία θα πάρει για το επόμενο φιλμ του πολύ περισσότερα ενώ η νεότερη είδηση για την ταινία που προξένησε εντύπωση είναι πως ετοιμάζεται sequel - συνέχεια του «Joker» με τον σκηνοθέτη όπως αναφέρουν δημοσιεύματα να έχει συναντηθεί & μάλιστα συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της Warner Bros. H εξέλιξη αυτή φαντάζει λογική μιας και η ακατάλληλη κάτω των 18 ετών ταινία, ήδη έσπασε το φράγμα του 1  δισεκατομμυρίου δολαρίων σε διεθνείς εισπράξεις (για την ακρίβεια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1 δις 23 εκατ. δολάρια, από τα οποία τα 323,3 εκατ. προέρχονται από τις ΗΠΑ). Στη χώρα μας το φιλμ είναι στα σχεδόν 900.000 εισιτήρια (ήταν στα πάνω από 880.000 έως την περασμένη Κυριακή 17/11/2019) ενώ συνεχίζεται η προβολή του στις αίθουσες και της Πάτρας (στην αίθουσα 8 στα Odeon Veso Mare).

To The Hollywood Reporter υποστήριξε ότι το σίκουελ της σούπερ επιτυχίας «Τζόκερ» είναι ήδη στα σκαριά ενώ την ίδια ώρα το Deadline έγραφε ότι ο Τοντ Φίλιπς ποτέ δεν πρότεινε κάτι τέτοιο στο στούντιο κι όλο αυτό είναι ένας μύθος.

«Δεν υπήρξε κανένα μίτινγκ στα στούντιο της Warner στις 7 Οκτωβρίου, όπως επικαλέστηκε το Hollywood Reporter. Πρώτα από όλα, με ξέρετε, ξέρετε την καριέρα μου. Δεν λειτουργώ έτσι. Έκανα μία blockbuster επιτυχία, το "Hangover", και δεν έτρεξα αμέσως να κάνω μία βιομηχανία κωμωδιών. Ο Μπράντλεϊ (Κούπερ) κι εγώ διατηρούμε μία εταιρία στα στούντιο της Warner εδώ και 15 χρόνια. Έχουμε 2 πρότζεκτ που τρέχουμε τη φορά, όχι 40 όπως κάποιοι άλλοι. Δεν είμαι τέτοιος παραγωγός, δεν έχω αυτή την ενέργεια!...», είπε πάντως ο σκηνοθέτης.

 «Το μπέρδεμα μπορεί να έχει γίνει γιατί όταν πρωτοπροτείναμε τον “Joker” στη Warner, η πρόταση ήταν μία σειρά από ταινίες βασισμένες σε σκοτεινούς κόμικ αντιήρωες. Όμως η Warner το απέρριψε, κρατώντας μόνο τον "Joker"».

Πάντως όπως γράφει το flix.gr, ο Τοντ Φίλιπς είπε παράλληλα πως ο ίδιος και ο  Χοακίν Φίνιξ συζήτησαν όντως την περίπτωση sequel από τη 2η εβδομάδα των γυρισμάτων καθώς περνούσαν τόσο καλά με αυτή την ταινία. «Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ούτε συμβόλαιο, ούτε σενάριο. Το ξέρετε πάντως πολύ καλά: δεν υπάρχει ταινία που έσπασε αυτό το ρεκόρ στα ταμεία και δεν ακολουθεί συζήτηση για sequel. Πάντως, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, τα άρθρα που το δημοσιεύουν ως σίγουρο είναι ψευδή....», είπε ο Φίλιπς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture