Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο "Τζόκερ" επισκίασε στην Ελλάδα το νέο "Εξολοθρευτή" - Ήδη ξεπέρασε τα 815.000 εισιτήρια

Ο "Τζόκερ" επισκίασε στην Ελλά...

Πολύ καλά κινήθηκε ο νέος Αλμοδόβαρ με 17.600 εισιτήρια στην πρεμιέρα του

To “Joker” του Τοντ Φίλιπς παρέμεινε στην 1η θέση του Ελληνικού box office και το περασμένο 4ήμερο κόβοντας σύμφωνα με το flix.gr, σε 119 αίθουσες πανελλαδικά, 41.342 εισιτήρια φτάνοντας σε σχεδόν 5 εβδομάδες προβολής το πράγματι εντυπωσιακό νούμερο των άνω των 815.000 εισιτηρίων. Η επίδοση αυτή είναι σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ταινία ακατάλληλη για κάτω των 18 ετών και έχει χάσει έτσι πολλούς θεατές της ηλικίας 13-17. Στις ΗΠΑ συνεχίζει επίσης να «σκίζει» φτάνοντας πλέον τα 300 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 635 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο και η ταινία δεν έχει ακόμα βγει στην μεγάλη αγορά της Κίνας.

Στις ΗΠΑ το περασμένο 3ήμερο, 1-3 Νοεμβρίου πήγε στην 1η θέση  ο «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» με περίπου 29 εκατ. δολάρια, νούμερο που θεωρείται κατώτερο των προσδοκιών. Στη χώρα μας (παίζεται και στα Odeon Veso Mare, στην Πάτρα) η ταινία έκοψε στην πρεμιέρα της σε 91 αίθουσες σε όλη τη χώρα, λίγο παραπάνω από 18.000 εισιτήρια ενώ καλά τα πήγε το «Πόνος και Δόξα» του Ισπανού Πέδρο Αλμοδόβαρ με μία αληθινά συγκινητική και μετρημένη ερμηνεία από τον σούπερ σταρ Αντόνιο Μπαντέρας, πλησιάζοντας τα 17.600 εισιτήρια σε 58 αίθουσες πανελλαδικά. Λίγο δηλαδή και ο Αλμοδόβαρ με την αυτοβιογραφική σχεδόν ταινία του και θα έπαιρνε την 2η θέση από τον πολυδιαφημισμένο νέο «Εξολοθρευτή» (σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ και παραγωγή Τζέιμς Κάμερον με τους Λίντα Χάμιλτον, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μακένζι Ντέιβις) καθώς και από το παιδικό «Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαϊων – Abominable»», που σε 120 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 17.953 εισιτήρια και συνολικά σε 2 εβδομάδες έχει αγγίξει τα σχεδόν 44.500.

Η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ταινία «Παράσιτα», συνεχίζει την καλή της πορεία (στην Πάτρα παίζεται στην βραδινή προβολή των 21.45 στο Πάνθεον) και πλέον πανελλαδικά προσεγγίζει τα 10.000 εισιτήρια ενώ η κοινωνική, οικολογική περιπέτεια «Το Κορίτσι και το Λιοντάρι - Mia and the White Lion» του Ζιλ ντε Μεστρ  (παίζεται και εδώ στην Πάτρα) πήγε πιο μέτρια με κάτι λιγότερο από 3.000 εισιτήρια σε 43 αίθουσες πανελλαδικά.

Να προσθέσουμε πως προβάλλεται στο Πάνθεον και το φιλμ «Κρατικά Μυστικά - Official Secrets» του Γκάβιν Χουντ βασισμένο σε αληθινή κατασκοπική ιστορία με την Κίρα Νάιτλι που θυμίζει λίγο πολιτικό θρίλερ των 70ς που την 1η του εβδομάδα (24-28/10/2019) έκοψε σε 42 αίθουσες 5.500 εισιτήρια ενώ τώρα υπολογίζεται να έχει πλησιάσει τα 7.500.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture