Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Τζιμ Κάρει επιστρέφει κινηματογραφικά με το «Sonic the Hedgehog»

Ο Τζιμ Κάρει επιστρέφει κινηματογραφικά ...

Η ταινία αναμένεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2020

Ο πιο διάσημος και γρηγορότερος σκαντζόχοιρος στον κόσμο επιστρέφει σε νέες περιπέτειες! Ο λόγος για το «Sonic η Ταινία - Sonic the Hedgehog» που σηματοδοτεί και την επιστροφή του διάσημου Καναδού σταρ Τζιμ Κάρει σε μεγάλου βεληνεκούς κινηματογραφική παραγωγή μετά από καιρό.

Το φιλμ σε σκηνοθεσία Jeff Fowler, έρχεται τον Φεβρουάριο στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την ODEON. Στις ΗΠΑ θα βγει απ’όσο είδαμε, στις 13/2/2020.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (στο Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία. Στο έργο αυτό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια πρωταγωνιστεί και η μαύρη ηθοποιός Τίκα Σούμφτερ, η οποία είχε υποδυθεί τη σύζυγο του αστυνομικού ντεντέκτιβ –Κέισι Άφλεκ στο περσινό φιλμ «Ο Κύριος και το Όπλο» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Να προσθέσουμε πως ο Ben Schwartz δανείζει τη φωνή του στον Sonic.

Το κόστος του φιλμ αγγίζει τα 90 εκατ. δολάρια. Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ο Τζιμ Κάρει πρωτοκαθιερώθηκε με την "Μάσκα" πριν από 25 χρόνια και την κωμωδία "Ο Ηλίθιος καιο Πανηλίθιος" ενώ ήταν πολύ καλός στο "Truman show" το 1999.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture