Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μια βραδιά - "έγκλημα"! Φλας από την παρουσίαση του Πάνου Σόμπολου στην Πάτρα

Μια βραδιά - "έγκλημα"! Φλας α...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Παρουσίασε το βιβλίο του στο βιβλιοπωλείο Discover, το απόγευμα της Δευτέρας

"Άρωμα γυναίκας" είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο χώρος του βιβλιοπωλείου Discover, στον πεζόδρομο της Βούρβαχη. Αιτία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αστυνομικού ρεπόρτερ Πάνου Σόμπολου με τίτλο «Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και παρουσιάστηκε από γυναίκες και μόνο!

Οι δημοσιογράφοι Κρίστυ Κουνινιώτη, Λίνα Μπάστα, Κωνσταντίνα Τσίχλα, Βίκυ Μαυρομάτη και Βικτωρία Δαράτου (που συντόνισε τη βραδιά) μίλησαν για το βιβλίο που περιγράφει μερικά από τα εγκλήματα που σόκαραν την Ελλάδα, από το 1931 και μετά. Όλα διαπράχθηκαν από γυναίκες. 

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ μίλησε για τα εγκλήματα που έζησε κατά τα 40 χρόνια της δημοσιογραφικής του πορείας και όχι μόνο. Όπως εξήγησε για το τελευταίο του βιβλίο έκανε χρονοβόρα και κοπιαστική έρευνα με σκοπό να αφήσει μία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Ειδική αναφορά έκανε στις τέσσερις γυναίκες που για τα εγκλήματα τους καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν. 

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε συγκεκριμένα εγκλήματα που τον συγκλόνισαν. 

Στο τέλος της βραδιάς αποκάλυψε ότι στο επόμενο βιβλίο του θα ασχοληθεί είτε με την βεντέτα είτε με τα ναρκωτικά, χωρίς όμως να το έχει αποφασίσει ακόμα. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Σπανουδάκης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Πατρών, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture