Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στο Ναύπλιο σε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ συμμετέχει η Πολυφωνική

Στο Ναύπλιο σε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβά...

Θα λάβει μέρος η Νεανική Χορωδία, το Σάββατο 9/11 το απόγευμα

Αναχωρεί το Σάββατο για το Ναύπλιο, η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής προκειμένου να λάβει μέρος στο 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου, που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 10 Νοεμβρίου 2019, με την οργάνωση της ‘’Artiva Cultural Management & Advertising’’ υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ.

Το Φεστιβάλ περιέχει, εκτός των ελεύθερων συμμετοχών και διαγωνιστική κατηγορία, ενώ οι συναυλίες του θα πραγματοποιηθούν στο ‘’Βουλευτικό’’ την πρώτη Βουλή του ελεύθερου Ελληνικού κράτους.

Ο διαγωνισμός της κατηγορίας χορωδιών δωματίου, στην οποία θα μετάσχει η Νεανική Χορωδία του Ομίλου της Πολυφωνικής, θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 9/11/2019 και η χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’NIGRA SUM’’, PABLO CASALS, ‘’AVE MARIA’’, GYORGI ORBAN, ‘’DER WASSERMANN’’, ROBERT SCHUMANN και ‘’TUNDRA’’, OLA GJEILO.

Τη Νεανική χορωδία θα διευθύνει η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του τμήματος, ενώ πιάνο θα παίξει η πιανίστα- καθηγήτρια του Ωδείου της Πολυφωνικής, Μαρίνα Μυλωνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture