Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Ντακότα Τζόνσον με disco glam φόρμα Saint Laurent στην Καλιφόρνια

BeautySpy: Η Ντακότα Τζόνσον με disco gl...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 30χρονη αμερικανίδα στάρλετ, στο πλευρό του πρώην πατριού της Αντόνιο Μπαντέρας λαμποκοπούσε με μαύρες παγιέτες και ήταν ασυζητητί η πιο μοδάτη παρουσία στα Hollywood Film Awards

Απαστράπτουσα και style icon η 30χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον για τα Hollywood Film Awards στο The Beverly Hilton Hotel  της Καλιφόρνια. Η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι» έκανε αίσθηση όχι μόνο επειδή βράβευσε με μεγάλη τρυφερότητα τον πρώην σύζυγο της μητέρας της Μέλανι Γκρίφιθ, Αντόνιο Μπαντέρας αλλά και επειδή ήταν ντυμένη υπέροχα για την περίσταση, επίσημα και trendy ταυτόχρονα. H ολόσωμη φόρμα με τα στοιχεία blazer- tuxedo του οίκου Saint Laurent τόνιζε την άψογη, νεανική σιλουέτα της, αντιπροσωπεύοντας βασικές ενδυματολογικές τάσεις μαζί: το eighties glam με τους έντονους ώμους και τη μαύρη παγιέτα και το ανδρόγυνο look. Η Ντακότα επιπλέον απέφυγε έτσι τη συνταγή της έξωμης πολυφορεμένης τουαλέτας και ύμνησε τη νέα εποχή του κορυφαίου παριζιάνικου label με εμπνευστή τον  Anthony Vaccarello. Η φόρμα προερχόταν από τη Saint Laurent Spring 2020 collection και τα αμερικάνικα media την χαρακτήρισαν modern & glamorous. Με χτένισμα ανάλαφρου «σινιόν» και λιτά, μαύρα πέδιλα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Στην τελετή, που ήταν μια από τους «προπομπούς» των Οσκαρ, ανέβηκαν για τις υποκριτικές τους επιδόσεις στο βάθρο, όχι μόνο ο Μπαντέρας αλλά και οι Αλ Πατσίνο, Σαρλίζ Θερόν, Ρενέ Ζελβέγκερ, Λόρα Ντερν. Το ντύσιμο της Ντακότα απέφερε από μόνο του ξεχωριστά δημοσιεύματα στα διεθνή fashion media αποτελώντας μια υποδειγματική πρόταση για τις γιορτές που καταφθάνουν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View