Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Οι φετινές τάσεις στα μαλλιά είναι hot & chic… & είναι όλες στο Christian Tete Hair Salon & Spa!

Οι φετινές τάσεις στα μαλλιά είναι hot &...

Συμβουλέψου σωστά για τα δικά σου μαλλιά

Λίγο πριν μπει ο χειμώνας και προχωρήσεις σε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά σου, ενημερώσου από τους ειδικούς για τις μεγαλύτερες τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στα hairlooks. Αν ψάχνεις ιδέες για μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, αυτές που θα σου προτείνουν οι έμπειροι κομμωτές του «Christian Tete Hair Salon & Spa» θα σε ενθουσιάσουν, μιας και αποτελούν τις πιο hot τάσεις στο hair coloring.


Επειδή τα μαλλιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση της γυναίκας, επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα μπορείς να αναδείξεις το πρόσωπο αλλά και την προσωπικότητά σου.
Τα βασικά κριτήρια επιλογής για να αποφασίσεις το χρώμα που ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά, είναι δύο: Το χρώμα της επιδερμίδας σου και το χρώμα των ματιών σου. Για παράδειγμα, αν ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι ψυχρός, ψυχρό θα πρέπει να είναι και το χρώμα των μαλλιών σου. Αν το χρώμα των ματιών σου - που είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιών - είναι σε τόνους πράσινου, ανοιχτού καστανού ή μελί, οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς γλυκαίνουν το πρόσωπο και φωτίζουν το βλέμμα.

Στο σαλόνι του «Christian Tete Hair Salon & Spa» θα μάθετε ακόμα περισσότερα από τους έμπειρους τεχνικούς… αρκεί μόνο να αφεθείτε στα μαγικά χέρια τους! Εκείνοι, με γνώμονα τις ανάγκες σας, θα δημιουργήσουν το χρώμα που θα σας ανανεώσει, θα αναδείξει τα καλύτερά σας χαρακτηριστικά και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

Αυτό τον Χειμώνα, δοκιμάστε:

Ginger αποχρώσεις στα μαλλιά

Από τις πιο ανοιχτόχρωμες, μέχρι και τις πιο βαθιές κόκκινες αποχρώσεις, το ginger είναι αναμφίβολα το απόλυτο χρώμα του φετινού χειμώνα.

Πλατινέ χρώμα 

Γιατί το πλατινέ χρώμα στα μαλλιά εξακολουθεί να είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις και φέτος.

Μαύρα μαλλιά

Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά δε σταμάτησε να πρωταγωνιστεί στις φετινές πασαρέλες και είναι, αναμφίβολα, μια από τις τάσεις που θα δούμε παντού γύρω μας.

Παστέλ αποχρώσεις

Παστέλ αποχρώσεις -μοβ, ροζ, μπλε- στο τελείωμα των μαλλιών ή και σαν ολοκληρωμένο χρώμα για τις πιο τολμηρές, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που είδαμε ήδη από την περασμένη σεζόν και συνεχίζει ακάθεκτη και φέτος. Μια τέλεια επιλογή αν θέλεις να κάνεις κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και εκκεντρικό.

Καφέ σοκολατί

Πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και δεν είναι τυχαίο ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα που μπορείς να υιοθετήσεις. Φέτος, έχει μια κυρίαρχη θέση στην παλέτα των χρωμάτων που είναι so hot right now.

Ξανθό

Το ξανθό, σε όλες του τις αποχρώσεις, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά χρώματα στα hairlooks. Φέτος, για ακόμα μια φορά, ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις είναι και η σκούρα του απόχρωση.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού με τους hair experts του «Christian Tete Hair Salon & Spa», επιλέξτε την αλλαγή που σας ταιριάζει απόλυτα και… εντυπωσιάστε!

 

Info:

Christian Tete Hair Salon & Spa

Υψηλών Αλωνίων 11, Πάτρα

Τ.:  2610 337 757

salon.christiantete.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View