Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κρυοσάουνα: Το τοπ μυστικό για αδυνάτισμα - μείον 800 θερμίδες σε 3 λεπτά

Κρυοσάουνα: Το τοπ μυστικό για αδυνάτισμ...

Πως μπορούμε με την κρυοσάουνα και την ολόσωμη κρυοθεραπεία να χάσουμε 800 θερμίδες σε 3 μόνο λεπτά!

Όταν μπαίνουμε στην κρυοσάουνα μπαίνουμε μόνο με το εσώρουχο μας και τα ειδικά μποτάκια και γάντια. Η καμπίνα ψύχεται στους -120  έως  -160  βαθμούς κελσίου.

Η θερμοκρασία όμως του σώματος μας παραμένει  σταθερή στους 36,6 βαθμούς.

Για να το επιτύχει αυτό ο οργανισμός και να διατηρήσει σταθερή την θερμοκρασία του καίει θερμίδες. Οι θερμίδες που καίγονται είναι από 500-1000 ανάλογα  με τον μεταβολισμό του καθένα. Όταν η κρυοσάουνα συνδυαστεί με άσκηση πριν και μετά η καύση των θερμίδων αυξάνει κι άλλο και ο μεταβολισμός εκτοξεύεται. Λόγω της μεγάλης αύξησης της αιματικής ροής και της οξυγόνωσης που ακολουθεί αποβάλλονται τοξίνες.

Αυτό δίνει κι άλλο ώθηση στον μεταβολισμό και μειώνει την κατακράτηση υγρών  που ταλαιπωρεί  αρκετές γυναίκες ιδίως στην εμμηνόπαυση. Έτσι σε συνδυασμό και με την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου βελτιώνεται η κυτταρίτιδα και προκαλείται επιδερμιδική σύσφιξη.

Η κρυοσάουνα μπορεί να συνδυαστεί θαυμάσια με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο απώλειας βάρους,  πόντων  ή καταπολέμησης κυτταρίτιδας όπως για παράδειγμα κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες και να επιτύχει έτσι άριστα αποτελέσματα.

Το κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Filokalia θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες ολιστικές υπηρεσίες για την υγεία και ευεξία των πελατών του  προσφέρει δωρεάν συμβουλές και εξατομικευμένα διαιτολόγια σε όλους τους πελάτες-ασθενείς του.

Πρωτοπορεί έχοντας σύμβουλο υγείας και διατροφής και προσφέροντας εξατομικευμένη καθοδήγηση σωστού τρόπου ζωής και διατροφής για καλύτερα αποτελέσματα θεραπειών, σε όλους του πελάτες του δωρεάν.

Info:

Διεύθυνση: Κορίνθου 210-212

Τηλέφωνο: 2610275.017

Email: [email protected]

Facebook: Olga Lazarou - Dermatologist

Instagram: lazarouolga

www.olgalazarou.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View