Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Giambattista Valli x H&M: Ονειρεμένια τούλια στη Ρώμη με super star την Κένταλ Τζένερ

Giambattista Valli x H&M: Ονειρεμένι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O ιταλός couturier «δοκιμάζεται» στο ευρύτερο κοινό, η σειρά φθάνει και στην Αθήνα 7/11 στο κατάστημα της Ερμού

«Δημιούργησα τον οίκο μόδας μου στο Παρίσι, αλλά είμαι περήφανος για τη ρωμαϊκή καταγωγή μου: η καρδιά μου πάντα θα ανήκει στην Αιώνια Πόλη και γι’ αυτό επέλεξα τη Ρώμη για την επίδειξη και ιδιαίτερα το Palazzo Doria Pamphilj. Με τον εκλεκτικισμό της, η Ρώμη έχει διαμορφώσει ολοκληρωτικά τις απόψεις και την προσωπικότητά μου. Ήταν υπέροχο που όλα ζωντάνεψαν στη γενέτειρά μου», δήλωσε ο Giambattista Valli με αφορμή το πολύκροτο show Giambattista Valli x H&M.

Οι θεατές, μέσα σε ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό γεμάτο περίτεχνο διάκοσμο και έργα τέχνης χειροκρότησε τα ρούχα που σχεδίασε ο ιταλός designer για το ευρύτερο κοινό της «fast fashion». Ετσι, δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο που λατρεύει το ύφος του να αποκτήσει σε προσιτές τιμές κάποιες δημιουργίες του. Ο Giambattista Valli είναι διάσημος για τα ρομαντικά του βραδινά με το πελώριο εκτόπισμα, από τούλινα φρου-φρου και βολάν, για τα κεντήματα, τις δαντέλες και γενικότερα το παραμυθένιο dresscode που σε κάνει να νιώθεις πριγκίπισσα. Η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ευγενία Νιάρχος είναι κάποιες από τις διασημότες που έχουν κάνει αίσθηση φορώντας ρούχα του.

 Την επίδειξη στη Ρώμη «άνοιξε» και «έκλεισε» ως πρέσβειρα της συλλογής η πασίγνωστη καλιφορνέζα supermodel Κένταλ Τζένερ με τα εκπληκτικά πόδια και ανάμεσα στους καλεσμένους της πρώτης σειράς ήταν οι Sofia Carson, Alexa Demie, Halima Aden, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni και Chris Lee, όλοι ντυμένοι με looks του show. Aκολούθησε βόλτα στην περίφημη  Via del Corso μέχρι το Grand Hotel Plaza, ένα άλλο ρωμαϊκό σύμβολο διαχρονικής λάμψης, για το after party που διοργάνωσε το γκρουπ DJ Circoloco, με τους Peggy Gou, Seth Troxler και Clara3000.

Θυμίζουμε πως η σύμπραξη της δημοφιλούς αλυσίδας με τον ιταλό σχεδιαστή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά με σαγηνευτική μούσα την Κένταλ Τζένερ στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Η συλλογή Giambattista Valli x H&M – με γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ – θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54 καθώς και στο hm.com, στις 7 Νοεμβρίου. Στην Κύπρο η συλλογή θα διατίθεται αποκλειστικά online. Τί λέτε, θα αντισταθούμε;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View