Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στις 27/11 η φιλανθρωπική συναυλία Γ. Νταλάρα στα Πρωτοκλήτεια

Στις 27/11 η φιλανθρωπική συναυλία Γ. Ντ...

Θα είναι ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου - Ο Γ. Νταλάρας θα έρθει πιθανόν από τις 26/11 και για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στο πλαίσιο των Ιερών Πρωτοκλητείων 2019 που είναι αφιερωμένα στον Πολιούχο των Πατρών, Απόστολο Ανδρέα, θα πραγματοποιηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία από τον σπουδαίο ερμηνευτή Γεώργιο Νταλάρα, με την συμμετοχή και  άλλων καλλιτεχνών. Η συναυλία θα είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στον στιχουργό και λογοτέχνη Μάνο Ελευθερίου που απεβίωσε στις 22 Ιουλίου του 2018 στα 80 του χρόνια.   

Εκτός του Γιώργου Νταλάρα στη συναυλία θα πάρουν μέρος και ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ασπασία Στρατηγού.

Εισιτήρια για τη συναυλία που θα δοθεί στο γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα στις 27 Νοεμβρίου 2019, στις 19.00, προπωλούνται σε όλους τους ιερούς ναούς, στο κατάστημα Public στην Ερμού και στα γραφεία της Μητροπόλεως στην οδό Βότση 34, 1ος όροφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Νταλάρας που γιόρτασε και τα 50 του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, αναμένεται να βρίσκεται στην Πάτρα από την προηγούμενη μέρα, στις 26/11, για την παρουσίαση του βιβλίου "Γιώργος Νταλάρας….και το καλοκαίρι κρυώνω!", το οποίο περιλαμβάνει 121 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγου, 112 μοναδικές φωτογραφικές αφηγήσεις και 18 προσωπικές λίστες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture