Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Από την Πάτρα με Τσίπρα η έναρξη της καμπάνιας εγγραφής νέων μελών

Από την Πάτρα με Τσίπρα η έναρξη της καμ...

Αρχίζει η μεγάλη προσπάθεια ανά την Ελλάδα  

Από την Πάτρα και την Αχαΐα, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, να ξεκινήσει η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η καμπάνια, το σήμα για την έναρξη της οποίας έδωσε την Κυριακή από το Φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος, θα είναι ευρεία και στοχεύει να ανοίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Η προσπάθεια θα γίνει τόσο ηλεκτρονικά από την ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που τίθεται σε λειτουργία όσο και δια ζώσης «από γειτονιά σε γειτονιά και από πόλη σε πόλη», όπως είπε και ο ίδιος πρόεδρος του κόμματος.

Η πρεμιέρα αυτής της εκστρατείας αναμένεται να γίνει από την Πάτρα και την Αχαΐα, η οποία είναι άλλωστε και η εκλογική περιφέρεια του πρώην Πρωθυπουργού. Η ακριβής ημερομηνία της καθόδου Τσίπρα στο Νομό δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί όμως όλες οι πληροφορίες που προέκυψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Αθήνα, συγκλίνουν ότι η Αχαΐα θα είναι η πρώτη περιοχή που θα επισκεφθεί ο αρχηγός της Αξιωματική Αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο της εδώ παρουσίας του Αλ. Τσίπρα αναμένεται να γίνει ανοικτή πολιτική συγκέντρωση όπου μεταξύ άλλων θα γίνει και το αντίστοιχο κάλεσμα εγγραφών νέων μελών στην παράταξη.

«Ξεκινάμε μια μεγάλη πορεία προς το λαό.Μέσα στον επόμενο μήνα, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας, θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας το προσκλητήριο για τη συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να γίνει από ένα απλό χαρτί, η σκυτάλη της δημοκρατίας από πολίτη σε πολίτη, από γειτονιά σε γειτονιά, από πόλη σε πόλη», ανέφερε την Κυριακή ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Ο στόχος για το Νομό είναι υψηλός καθώς υψηλό ήταν και το ποσοστό που έλαβε εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Έτσι κεντρικά έχει εκτιμηθεί ότι το 40% που πήρε το κόμμα τον Ιούλιο, αναλογεί περίπου στην εγγραφή 6.500 νέων μελών.

Πάντως εκτιμάται ότι τόσο η παρουσία Τσίπρα στην περιοχή όσο και η δουλειά που γίνεται στο πλαίσιο της διεύρυνσης και της Προοδευτικής Συμμαχίας μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη του ομολογουμένως δύσκολου αυτού στόχου.

Ήδη, μετά και την επίσκεψη του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη στην Πάτρα, έχουν υπάρξει οι πρώτες εγγραφές μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (syriza.gr), ενώ στα θετικά καταγράφεται και η σύσταση κομματικής οργάνωσης στην Ανατολική Αιγιάλεια με έδρα την Ακράτα η οποία με 26 άτομα, ως αρχική ομάδα, είναι έτοιμη να λειτουργήσει εντός του Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις