Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ψάχνουν 6.500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας- Δύσκολο αλλά το παλεύουν  

Ψάχνουν 6.500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐα...

Υψηλός ο στόχος…

Περί τα 6.500 νέα μέλη ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα το προσεχές διάστημα και ως εκ τούτου οι προσπάθειες για να πιαστεί αυτός ο ομολογουμένως δύσκολος στόχος αναμένεται να ενταθούν.

Ο συγκεκριμένος στόχος έχει τεθεί από τα κεντρικά του κόμματος και σχετίζεται με το ποσοστό που πήρε το κόμμα στον Νομό κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου, τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συγκεντρώσει 40,27%

Για τους επόμενους δύο μήνες οι κομματικές μηχανές θα πρέπει να δουλέψουν στο φουλ κι εκτιμάται ότι μετά την κοινή διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου, η ροή των νέων μελών θ’ αυξηθεί σημαντικά. Μέχρι αυτή την στιγμή οι προσπάθειες που έχει κάνει σε τοπικό επίπεδο η οργάνωση αλλά και η συνολικότερη καμπάνια που έχει κάνει το κόμμα πανελλαδικά έχει επιφέρει περίπου 170 εγγραφές μελών από την κεντρική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (syriza.gr).

Όπως μας εξηγεί η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Αντύπα, η υπόθεση με τις ηλεκτρονικές εγγραφές πάει αρκετά καλά και ήδη δύο φορές, μέσα στον Ιούλιο και χθες Τετάρτη υπήρξε συνάντηση στην Πάτρα με τα άτομα που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να ενταχθούν στους κόλπους του κόμματος. «Δείχνουν ειλικρινή διάθεση να βοηθήσουν, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται για το άνοιγμα του κόμματος και την ανασυγκρότησή του. Αυτή η διάθεση του κόσμου είναι συγκινητικό», σημειώνει η κυρία Αντύπα.

Βέβαια τόσο οι ίδιοι όσο και άλλα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζουν ότι ο στόχος των 6.500 νέων μελών είναι αρκετά φιλόδοξος όμως, υποστηρίζουν ότι τα έως τώρα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σύσταση κομματικής οργάνωσης στην Ανατολική Αιγιάλεια με έδρα την Ακράτα η οποία με 26 άτομα ως αρχική ομάδα είναι έτοιμη να λειτουργήσει στις 2 Οκτωβρίου.

Στον δρόμο προς το Συνέδριο του κόμματος ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και άλλες ανοικτές εκδηλώσεις όπως εκείνη στον Έσπερο της πλατεία Γεωργίου παρουσία του Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη. Βάρος, πέραν της Πάτρας, αναμένεται να πέσει και στην Περιφέρεια, ενώ εκτιμάται ότι η συμβολή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι καταλυτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις