Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας: Oικογενειακή υπόθεση το σόου της Βικτόρια Μπέκαμ στο Λονδίνο

Φλας: Oικογενειακή υπόθεση το σόου της Β...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σχεδιάστρια επέστρεψε στη London Fashion Week, που είχε εγκαταλείψει για αρκετές σαιζόν, τα πιο γλυκά στιγμιότυπα ήταν με την κόρη της

Με όλη τη φαμίλια Μπέκαμ «front row», ξαναγύρισε στη λονδρέζικη σκηνή της μόδας η 45χρονη designer και πρώην pop diva Βικτόρια Μπέκαμ, μετά από αρκετές σαιζόν επιδείξεων στη Νέα Υόρκη.  O 44χρονος super star της μπάλας και style icon σύζυγός της Ντέιβιντ Μπέκαμ συνόδεψε στο πανέμορφο Durbar Court του British Foreign and Commonwealth Office, τα παιδιά τους Μπρούκλιν, 20 ετών, Ρόμεο 17, Κρουζ 14 και Χάρπερ 8, τα οποία κάθισαν ενθουσιασμένα δίπλα στους επικεφαλής της Vogue, τη διάσημη ηθοποιό Ελεν Μίρεν, γνωστά μοντέλα και τον εκκεντρικό αμερικανό σόουμαν Μπίλι Πόρτερ. Όπως απέδειξε o φακός πάντως, η μικρή Χάρπερ ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και απολάμβανε τις πιο τρυφερές διαχύσεις όλων των «Beckhams».  

 

 

 

Το Victoria Beckham show για την άνοιξη- καλοκαίρι 2020, ήταν πάντως σαφώς επηρεασμένο από τα seventies με τη χαρακτηριστική αφαιρετική ματιά που διακρίνει τη σχεδιάστρια. Πολλοί γήινοι τόνοι έσμιξαν με έντονες «φλουο» μονοχρωμίες ενώ τα κοστούμια, η ρευστότητα και το long midi είχαν την τιμητική τους. Ανθινες μποτονιέρες και απαλά βολάν στόλιζαν τα ρούχα. Η ίδια η Βικτόρια βγήκε στην πασαρέλα στο φινάλε με βυσσινί παντελόνι και camel πουκάμισο, πολύ λεπτή και λιτή όπως το συνηθίζει. Aκολούθησε ιδιωτικό δείπνο στο Mayfair. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View