Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζένιφερ Ανιστον: Eγινε 50 και το μόνο που την τρομοκρατεί είναι τα γκρίζα μαλλιά!

Τζένιφερ Ανιστον: Eγινε 50 και το μόνο π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Είναι εναντίον της τάσης των φυσικών «ασημένιων» μαλλιών, μίλησε στο περιοδικό In Style με τίτλο… «Eternal Baby»

Σύμβολο νεανικότητας στην αμερικάνικη σόου μπιζ, η δημοφιλής ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον έκλεισε φέτος τα 50 της χρόνια και είναι σε «μεγάλες ομορφιές» όπως αποδεικνύει πρόσφατη φωτογράφιση για το περιοδικό In Style. Πολυβραβευμένη χάρη στο λατρεμένο σήριαλ Friends και συνδεδεμένη με ανάλαφρες αμερικάνικες κομεντί, η «Τζεν» έχει βασίσει τη δημοτικότητά της και στους πολυσυζητημένους γάμους της με τους ωραίους σταρ Μπραντ Πιτ και Τζάστιν Θερού. Τα μαλλιά και η σιλουέτα της επίσης απασχολούσαν πολύ το κοινό.

Εχοντας συμπληρώσει πλέον μισό αιώνα ζωής λέει λοιπόν: «Ο αριθμός 50 ακούγεται κάπως, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι διαφορετικά. Νιώθω υπέροχα με τη φυσική μου κατάσταση. Είναι λοιπόν αλλόκοτο όλοι να μου λένε: δείχνεις καταπληκτικά για την ηλικία σου, αυτό είναι ταμπέλα».

Δεν την φοβίζει το πέρασμα του χρόνου;

«Δεν θα πω ψέματα. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα γκρίζα μαλλιά και δεν τα θέλω» ομολογεί. Οσο αφορά στην επιρροή των γυναικών αναφέρει. «Δεν θα μας επιτραπεί ποτέ  να έχουμε δύναμη αντίστοιχα με τους άνδρες. «Θα αντλούμε δύναμη από το πόσο δημιουργικές και ικανές είμαστε».   

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View