Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Θεατρική Αθήνα: Oι μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες που επαναλαμβάνονται

Θεατρική Αθήνα: Oι μεγάλες εισπρακτικές ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νιάρρος, Ναυπλιώτου, Ράντου παραμένουν on stage λόγω sold out

Επιστρέφοντας στην πόλη, ανημερώστε την ατζέντα σας ώστε να μη προσπεράσετε παραστάσεις που είχατε "χάσει" πριν το καλοκαίρι στη θεατρική Αθήνα.

«Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα».

Το ρεσιτάλ του Γιάννη Νιάρρου, κατόχου του βραβείου Χορν, στο ρόλο του δεκαπεντάχρονου αυτιστικού Κρίστοφερ, πολυζητήθηκε και προκάλεσε απανωτά sold out. To πολυβραβευμένο έργο βασίζεται στη θεατρική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μαρκ Χάντον από τον διάσημο θεατρικό συγγραφέα Σάιμον Στίβενς και δοκιμάζει τις προκαταλήψεις μας πάνω στη διαφορετικότητα, μιλάει όμως και για τις διαλυμένες οικογένειες, την εφηβεία και τα μαθηματικά. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, επιστρέφει με ανανεωμένο καστ στο Θέατρο Τζένη Καρέζη (από 2 ως 27 Οκτωβρίου).

 

 

«Ανθρωποι και ποντίκια».

Ηταν το πιο απρόσμενο must της θεατρικής Αθήνας που διαδόθηκε από στόμα σε στόμα Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια εξαιρετικά δεμένη ομάδα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ηθοποιών επεφύλαξαν ένα καταπληκτικό ανέβασμα στο μυθιστόρημα του Στάινμπεκ με τους σκληρούς χαρακτήρες και το βρώμικο κόσμο, μεταφέροντας τη δράση στην Αθήνα του σήμερα. (από 17/10 τεχνοχώρος Cartel)

 

 

 

«Αρίστος»

Από το θέατρο Νέου Κόσμου και πάλι στο Ανεσις από Οκτώβριο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου. Αναφέρεται στην υπόθεση του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» Αρ. Παγκρατίδη και συγκίνησε πολύ τις δυο περασμένες σαιζόν. Μια ιστορία που μεταφέρει τους θεατές στις αλάνες της Θεσσαλονίκης, στις σκοτεινές πλευρές του λιμανιού, στα υπαίθρια πανηγύρια και στα μπουζουξίδικα της παλιάς Θεσσαλονίκης. Με τον Μιχάλη Οικονόμου να είναι ο μόνος που επιστρέφει από το αρχικό καστ. Στο πλευρό του θα ανέβουν επί σκηνής ο Γιάννης Λεάκος και η Φιλαρέτη Κομνηνού 

 

 

 

«Απόψε αυτοσχεδιάζουμε»

Πιραντέλο  με τη σφραγίδα του Δημήτρη Μαυρίκιου είναι μια προσωπική κατάθεση ψυχής και χειρονομία αγάπης προς τους συνεργάτες του. Οι θεσπέσιες μελωδίες που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις για την πρώτη ελληνική παράσταση του έργου συμπεριλήφθηκαν στην παράσταση και ανοίγουν τη σαιζόν το Σεπτέμβριο στο Εθνικό. Αναφέρεται στη  δύναμη του δημιουργήματος έναντι του δημιουργού του.  

 

 

«Master Class»

Η σαγηνευτική Μαρία Ναυπλιώτου που γέμισε το Μικρό Χορν παραμένει στο προσκήνιο. Η ερμηνεία της θεωρήθηκε σπαρακτική και καθηλωτική με σκηνοθέτη τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.  Η Μαρία Κάλλας είναι τόσο ντίβα όσο και ευάλωτη γυναίκα στις πληγές του έρωτα.

 

 

«Τζάσμιν».

Η γοητεία του σεναρίου του Γούντι Άλεν «Blue Jasmine» ώθησε την Ελένη Ράντου να μας χαρίσει την ελληνική βερσιόν. Τη «δροσερή» σκηνοθεσία για τη σύγχρονη Μπλανς Ντιμπουά ανέλαβε ο Σταμάτης Φασουλής. Η παράσταση θα επαναληφθεί στο θέατρο Διάνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View