Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ταξίδεψε από την Έδεσσα για να γίνει εθελόντρια στους Μεσογειακούς της Πάτρας!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ταξίδεψε από την Έδεσσα για να...

Η Ζαφειρώ Γκιάλη ζει το όνειρό της

Είναι πολύ σπουδαίο και συγκινητικό να βλέπεις νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες να "τρέχουν" σαν αθλητές, δίπλα στους αθλητές. Ενα απο αυτά τα παιδιά, είναι η Ζαφειρώ ΓΚΙΑΛΗ, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Από μικρή της άρεσε ο αθλητισμός, έπαιζε Βόλεϊ στο σχολείο και ονειρό της ήταν να ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ, μάλιστα παρακολουθούσε στην τηλεόραση αθλητικές εκπομπές και έβαζε τον εαυτό της στη θέση των παρουσιαστών!

Μαθήτρια στη Β' τάξη του Λυκείου, επέλεξε να γράψει έκθεση με θέμα τον αθλητισμό και φυσικά έδωσε τον καλυτερό εαυτό της!

Ενημερώνεται διαρκώς για τα δρώμενα στοα σπορ, διαβάζει βιβλία αθλητικού περιεχομένου και όποτε βρίσκει χρόνο σχολιάζει την επικαιρότητα στη φοιτητική ιστοσελίδα infititis.gr.

Ταξίδεψε απο την Εδεσσα στην Πάτρα για να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες τους οποίους παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και είναι μονίμως ευγενική και χαμογελαστή.

Η Ζαφειρώ λάτερψε από την πρώτη στιγμή την Πάτρα, τις αρέσουν πολύ οι Εγκαταστάσεις, ζεί κάθε στιγμή έντονα συναισθήματα, γνώρισε άλλες κουλτούρες, έκανε φίλους από άλλες χώρες και πάντα θα ακολουθεί το ονειρό της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports