Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Το πολυαναμενόμενο "The Crown" επιστρέφει με την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Ελισάβετ - Σας έχουμε όλα τα νέα και το τρέιλερ

Το πολυαναμενόμενο "The Crown"...

Η τρίτη σεζόν θα καλύψει την περίοδο 1964-1977

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του The Crown επιστρέφει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε σήμερα το Netflix. Παρόλο που η δεύτερη σεζόν τελειώνει το 1964, φημολογείται ότι η τρίτη συνέχεια θα διαδραματιστεί τη δεκαετία του '70, όπου θα συναντήσουμε τη βασιλική οικογένεια, με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Φίλιππο στα 45 τους χρόνια, ενώ ο Κάρολος και η Άννα λίγο πάνω από τα 20.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ένα ολοκαίνουργιο cast, κάτι εξάλλου που ήταν εξαρχής στους σχεδιασμούς της παραγωγής. Όπως είπε και ο Peter Morgan, ο σεναριογράφος της σειράς: «Δεν μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον να ενεργεί ως μεσήλικας. Κάποιος πρέπει να φέρει τη δική του κούραση σε αυτό. Τα συναισθήματα που όλοι έχουμε ως 50χρονοι είναι διαφορετικά από τα συναισθήματα που έχουμε ως 30χρονοι».

Την Βασίλισσα Ελισάβετ λοιπόν θα παίξει η ηθοποιός Olivia Colman, η πρωταγωνίστρια του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου και βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για το "The Favourite" η οποία ήταν και η πρώτη επιλογή του Peter Morgan. «Την πρότεινε ο διευθυντής του casting και σκέφτηκα ότι δεν θέλω να ψάξω άλλο. Ήταν η μοναδική στη λίστα, και ευτυχώς είπε ναι, οπότε ήταν απίστευτα μικρή η διαδικασία της επιλογής.»

Τον Πρίγκιπα Φίλιππο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Tobias Menzies, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για το ρόλο του ως «Edmure Tully» στο Game of Thrones.  Ο Paul Bettany φημολογείται ότι είχε επίσης ληφθεί υπόψιν για τον ρόλο, αλλά φέρεται ότι δεν μπόρεσε να δεσμευτεί στο χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων.

Η σειρά θα καλύψει την τεράστια αποσύνθεση του γάμου της βασίλισσας Margaret με τον Λόρδο Snowdon, περιέχοντας πιθανώς όλες τις διαστάσεις της και ιδιαίτερα την οκταετή σχέση της με τον 25χρονο Roddy Llewellyn.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Camilla Parker Bowles θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τρίτη σεζόν, καθώς αυτή και ο Πρίγκιπας Κάρολος ξεκίνησαν τη σχέση τους το 1970. Η ηθοποιός που φημολογείται ότι θα την παίξει, είναι η σταρ του «Call The Midwife» Emerald Fennell, με τον ηθοποιό Josh O'Connor, να παίζει τον ρόλο του Πρίγκιπα.

Η σειρά θα καλύψει πιθανότατα και το ταξίδι του Πρίγκιπα στο εξωτερικό με το Βασιλικό Ναυτικό, για να ανακαλύψει μετά την επιστροφή του ότι η Camilla παντρεύτηκε τον Andrew Parker Bowles.  Είναι επίσης πιθανό να καλύψει και τον γάμο της πριγκίπισσας Άννας με τον καπετάνιο Mark Phillips, το 1973.

Οι παραγωγοί επιβεβαίωσαν επίσης ότι η Lady Diana Spencer θα κάνει την εμγφάνισή της στην τέταρτη σεζόν του Crown. Η νεοεμφανιζόμενη Emma Corrin έχει κερδίσει τον πολυπόθητο ρόλο, πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Josh O'Connor που θα υποδυθεί όπως είπαμε τον Πρίγκιπα Κάρολο. Ο Corrin θα παίξει έναν ντροπαλό νεαρό ηλικίας μεταξύ 18 και 22. Η 4η σεζόν θα εμφανιστεί στις οθόνες  το 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View