Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ονειρεμένες βίλες, πισίνες πάνω στα βράχια και ταχύπλοα ή αλλιώς η χρυσή εποχή της Γαλλικής Ριβιέρας by Slim Aaron

Ονειρεμένες βίλες, πισίνες πάνω στα βράχ...

H γλυκιά ζωή του Σεν Τροπέ, του Μονακό και των Καννών μέσα από τον φακό του Αμερικανού φωτογράφου σε μία έκδοση της Louis Vuitton - Fashion Eye

Οι παραλίες του St Tropez, οι πισίνες του Μονακό και τα ταχύπλοα να διασχίζουν με ταχύτητα τη θάλασσα μπροστά από την Eden Roc είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη μαγική εικόνα της Νότιας Γαλλίας, και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που αναδεικνύει ο φωτογραφικός φακός του Slim Aaron (1916-2006), στο τελευταίο βιβλίο της Louis Vuitton Fashion Eye, "French Riviera ", συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα έργα του Αμερικανού φωτογράφου.

Στο τελευταίο city guide η Louis Vuitton μας αποκαλύπτει μια καλαίσθητη συλλογή με μερικά από τα καλύτερα έργα του Slim Aarons. Ο Αμερικανός φωτογράφος απαθανάτισε τα ηλιοκαμμένα σώματα που κυκλοφορούσαν τις high end παραλίες μεταξύ 1960 και 1980, ζωντανή απόδειξη της χρυσής εποχής της Γαλλικής Ριβιέρας.

Μία περίοδος που καθορίστηκε από τη σεξουαλική απελευθέρωση, την οικονομική άνθηση και μια στροφή στον ανεξερεύνητο ηδονισμό. Από τις ιδιωτικές λέσχες, μέχρι τις ονειρεμένες βίλες της Μεσογείου, αυτές οι φωτογραφίες είναιο καλύτερος σύντροφος για το καλοκαιρινό σας ταξίδι. 

Διαβάστε περισσότερα εδω 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View