Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

H Γλυκερία & η Μελίνα Ασλανίδου την Κυριακή στο Λιμάνι της Κυλλήνης

H Γλυκερία & η Μελίνα Ασλανίδου την ...

Θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους "Όπου με πας, σε πάω..."

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου συνεργάζονται και περιοδεύουν παρέα ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα εκλεκτό πρόγραμμα με τίτλο «Όπου με πας, σε πάω...».

 Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες την προσεχή Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 θα βρεθούν στην Δυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα θα δώσουν μία συναυλία στο Λιμάνι της Κυλλήνης μετά τις 21.00.

Οι δύο καλλιτέχνιδες αναμένεται να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς!

Η Γλυκερία, αυτή η σημαντική ερμηνεύτρια με μία αξιοσημείωτη πορεία που πλησιάζει σε διάρκεια τα σαράντα χρόνια, θεωρείται από πολλούς μία από τις καλύτερες λαικές τραγουδίστριες της γενιάς της.

Όσο για την Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού με μοναδική και αναγνωρίσιμη χροιά φωνής που μαγεύει το κοινό.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture