Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Γυαλίζουν τα ...ασημικά στο Downton Abbey για την επιστροφή στη μεγάλη οθόνη

Γυαλίζουν τα ...ασημικά στο Downton Abbe...

Οι Κρόλεϊ επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο και τα κρυστάλλινα ποτήρια θα λάμψουν ξανά καθώς υποδέχονται την βασιλική οικογένεια!

Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της βρετανικής τηλεόρασης, το «Downton Abbey», επιστρέφει. Οχι στη μικρή, αλλά αυτή την φορά στη μεγάλη οθόνη στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο δημιουργός της σειράς Τζούλιαν Φέλοουζ, γράφει το σενάριο της ταινίας, ενώ όλο το βασικό καστ, όπως η Λάουρα Καρμάικλ (η οποία έπαιζε την Λαίδη Ιντιθ Κρόλεϊ) η Σόφι ΜακΣέρα (η οποία έπαιζε την μαγείρισσα Ντέιζι Μέισον), και η Μάγκι Σμιθ, θα βρίσκονται στις θέσεις τους. Ακόμα και ο Νταν Στίβενς θα εμφανίζεται στη ταινία.

Στην ταινία η αριστοκρατική οικογένεια Κρόλεϊ και το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό υποδέχονται στον οικογενειακό πύργο... το βρετανικό βασιλικό ζεύγος!  

Η τηλεοπτική σειρά Downton Abbey ακολούθησε τη ζωή της οικογένειας Crawley και του υπηρετικού προσωπικού που εργάστηκε γι 'αυτούς στις αρχές του 20ου αιώνα σε έναν αγγλικό πύργο. Κατά τη διάρκεια των 6 σαιζόν της, η σειρά κέρδισε 3 βραβεία Golden Globe, 15 βραβεία Primetime Emmy, συγκέντρωσε 69 υποψηφιότητες Emmy συνολικά, καθιστώντας το Downton Abbey την πιο βραβευμένη τηλεοπτική εκπομπή εκτός της Αμερικής στην ιστορία των Emmys - κερδίζοντας ακόμη και το ειδικό βραβείο BAFTA Guinness World Record, ως η σειρά με τις καλύτερες κριτικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View