Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εφιαλτικές οι τελευταίες ώρες της Suzanne Eaton – Τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε

Εφιαλτικές οι τελευταίες ώρες της Suzann...

Την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, "πάνω κάτω", στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ - παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την "εξουδετερώσει". Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε η αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton στην Κρήτη όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Ο 27χρονος αγρότης, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και τα όσα είπε στους αστυνομικούς σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.gr, ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, "πάνω κάτω", στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ - παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την "εξουδετερώσει". Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας!

Η βιολόγος είχε έρθει στην Κρήτη για ένα επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Είχε δε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις