Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας της Βιολόγου

Σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας της Βιολόγου

Συνςλήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν Κρητικό, παντρεμένο, που με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, «ταιριάζει» στο προφίλ του δράστη της δολοφονίας της άτυχης 60χρονης.

«Είμαι ηδονοβλεψίας…»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πάντως το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι. Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως ο άνδρας είδε την Suzanne Eaton στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το flashnews στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Π.Π.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις