Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Dior Couture: Total black παριζιάνικη αναπόληση με stars στη front row

Dior Couture: Total black παριζιάνικη αν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Maria Grazia Chiuri θάμπωσε με βαμπ διαφάνειες, ενώ μόλις κατέκτησε το ύψιστο γαλλικό παράσημο της «Λεγώνας της Τιμής»

Tαυτόχρονα με την ανακοίνωση της ύψιστης γαλλικής διάκρισης της Λεγεώνας της Τιμής στην ιταλίδα creative director του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, χάρη στα ηχηρά φεμινιστικά και ακτιβιστικά μηνύματα των κολεξιόν της, ο παριζιάνικος κολοσσός παρουσίασε στο Παρίσι την «παραλίγο» total black couture σειρά για τον προσεχή χειμώνα. Πριάνκα Τσόπρα και Νικ Τζόνας, Νατάλια Βοντιάνοβα, Σαρλίν Γούντλει, Γκαλ Γκαντό, Καμίλα Κοέλο, Μπιάνκα Τζάγκερ, Ελίζαμπεθ Μος, Ολίβια Παλέρμο, Τζοβάνα Μπατάλια και διάσημα supermodels έσπευσαν να χειροκροτήσουν front row.

To ιστορικό ατελιέ της Avenue Montaigne είχε μετατραπεί σε ολάνθιστο κήπο. Είδαμε ρούχα σε μαύρο κυρίως τόνο, που έπαιξαν με τις διαφάνειες, τις τρυπητές υφάνσεις αλλά και την κίνηση από κλωστές, κρόσια, χάντρες. Παρέλασαν κλασικές, ταφταδένιες τουαλέτες με ντεγκραντέ λάμψεις, νοσταλγικά παλτό και κοκτέιλ φορέματα. Η μέση στενή, οι φούστες φαρδιές και φουσκωτές όπως τα παλιά χρόνια του οίκου Dior. Δικτυωτά βέλα στο κεφάλι κάλυπταν σκοτεινό μακιγιάζ και βαμπ κότσους, ενώ τα σανδάλια φάνταζαν αρχαιοελληνικά, μα υλοποιημένα από τούλι. Τα κοσμήματα ήταν έντονα, σε κίτρινο χρυσό. Μια φουσκωτή «τεατράλε» κάπα και ένα δερμάτινο φόρεμα σαν πανοπλία με φτερά έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

Υπήρχε βέβαια ακόμα ένα μήνυμα σε τι-σερτ στην έναρξη: «Are clothes modern;» θέτοντας ερώτημα περί φόρμας αλλά και φιλοσοφίας της ένδυσης σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View