Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Δωρεάν η συναυλία "Ζειμπέκικο, 9 σημάδια στο χρόνο" στο Αρχαίο Ωδείο

Δωρεάν η συναυλία "Ζειμπέκικο, 9 ση...

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν την Παρασκευή στην είσοδο του Αρχαίου Ωδείου

Αναφορικά με τη συναυλία με τίτλο «Ζεϊμπέκικο : 9 σημάδια στον χρόνο» που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28/6/2019 στις 21.30 το βράδυ στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, γίνεται γνωστό από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας πως η μουσική αυτή παράσταση  της Ορχήστρας Παραδοσιακών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, όσοι συμπολίτες έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια των 10 και 7 ευρώ από τα σημεία προπώλησης του Διεθνούς Φεστιβάλ, θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν στην είσοδο του Αρχαίου Ρωμαικού Ωδείου το απόγευμα πριν από την εκδήλωση. Επίσης γίνεται γνωστό ότι μετά την έναρξη της εκδήλωσης στις 21.30 δεν θα είναι δυνατή  η είσοδος επιπλέον θεατών. Αναμένεται να είναι μία ιδιαίτερη  συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό στην ευρύτερη περιοχή της γενέτειρας του δημοφιλούς χορού, του ζειμπέκικου, την Μικρά Ασία, την Καππαδοκία και το ανατολικό Αιγαίο.

Ξεναγοί και συνταξιδευτές οι δεξιοτέχνες μουσικοί,  Σόλων Λέκκας, ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς αμανετζήδες και γνώστες της Μυτιληναίϊκης μουσικής παράδοσης και ο Απόστολος Τσαρδάκας στο κανονάκι, διεθνώς αναγνωρισμένος μουσικός και  καθηγητής του συγκεκριμένου οργάνου.

Διεύθυνση - Επιμέλεια : Ευγένιος Βούλγαρης

Η συναυλία είναι «αφιερωμένη» στο θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Μία συναυλία αφιερωμένη στο ζειμπέικικο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture