Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ριάνα, επισήμως η πλουσιότερη της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και δαιμόνια businesswoman

Ριάνα, επισήμως η πλουσιότερη της παγκόσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εντάχθηκε στο γαλλικό όμιλο της πολυτέλειας LVMH με σειρές ομορφιάς και μόδας διπλασιάζοντας τις εισπράξεις της

Σύμφωνα με το Forbes, η 31χρονη τραγουδίστρια, style icon και businesswoman Ριάνα, είναι σήμερα το πλουσιότερο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας ξεπερνώντας την περιουσία και τα κέρδη της Μαντόνα, της Σελίν Ντιόν και της Μπιγιονσέ. Το κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος, «αξίζει» πλέον 600.000.000 δολάρια, έχοντας επεκταθεί με εξαιρετική απήχηση στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

 Η Ριάνα τοποθέτησε την πολυδιαφημισμένη σειρά Fenty Beauty στον όμιλο LVMH του γάλλου δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό αυξάνοντας εντυπωσιακά τις αποδοχές της αλλά και το πρεστίζ της. Ανήκει στον ίδιο όμιλο μαζί με τα brands -κολοσσούς  Dior και Givenchy. Μάλιστα τώρα το fashion brand Fenty, που υπογράφει επίσης η ίδια με ρούχα και αξεσουάρ, μπαίνει κάτω από την ίδια «ομπρέλα». H πρώτη κολεξιόν πωλείται ήδη στο διαδίκτυο με τη Ριάνα να σχολιάζει ότι «είναι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει την ενέργεια των νέων».

 

 H Μπιγιονσέ έχει «φάει τη σκόνη της», μ...

H Μπιγιονσέ έχει «φάει τη σκόνη της», με πλούτη 400 εκατομμυρίων. Πίσω της και η Μαντόνα (570 εκατομμύρια) και η Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια)

Η σειρά Fenty Beauty που διαθέτει 40 διαφορετικές αποχρώσεις μέιικαπ, επίτευγμα που ενθουσίασε τον Αρνό κατά τη Ριάνα, ώστε να «εμπιστευθεί αμέσως το όραμά της». Η εν λόγω εταιρία απογειώθηκε καταναλωτικά μέσα σε 18 μήνες με αφετηρία τα Sephora. Η σταρ όμως έχει και ακόμα ένα brand με εσώρουχα και έδρα το Λος Αντζελες το οποίο προμοτάρησε έξυπνα εστιάζοντας σε όλους τους γυναικείους σωματότυπους.

 

Πάντως, 11 από τις 80 αυτοδημιούργητες πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο έχουν καταπιαστεί με τη μόδα και την ομορφιά. Με την πολύτιμη βοήθεια των social media ένα celebrity όνομα μπορεί να πλουτίσει σε χρόνο ρεκόρ, όπως συνέβη με τα Kylie Cosmetics της Κάιλι Τζένερ. Σκεφτείτε πως η Ριάνα «πουλάει» παράλληλα, δίσκους, εξώφυλλα κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View