Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Κλόντια Σίφερ απογείωσε το tie dye trend στη λονδρέζικη πρεμιέρα του Rocketman

H Κλόντια Σίφερ απογείωσε το tie dye tre...

H 48χρονη γερμανίδα καλλονή στο πλευρό του Ελτον Τζον, με τουαλέτα Zuhair Murad

H επιτομή του αγέραστου supermodel ήταν η 48χρονη γερμανίδα Κλόντια Σίφερ στην πολύ λαμπερή πρεμιέρα του βιογραφικού μιούζικαλ «Rocketman» στο Odeon Luxe της Leicester Square στο Λονδίνο. Πραγματικά εκθαμβωτική, επισκίασε τους διάσημους συντελεστές του φιλμ  που έκαναν πρόσφατα θραύση στις Κάννες.

Στο πλευρό του συζύγου της, σκηνοθέτη και παραγωγού Μάθιου Βον, η Κλόντια ήταν πραγματικά «άγαλμα» διατηρώντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της την οποία και υπογράμμιζε πολύχρωμο μάξι φόρεμα. Μιλάμε για δημιουργία του λιβανέζου couturier Zuhair Murad, με φαντασμαγορική πλισέ φούστα και στενό μπούστο, σε τιρκουάζ, ροζ και μπεζ.  Το print ήταν το λεγόμενο «tie dye», δηλαδή τα γνώριμα «ξεθωριάσματα» που είναι βασικό trend της παγκόσμιας μόδας το φετινό καλοκαίρι. (Εάν βγείτε στην αγορά θα βρείτε πολλά ρούχα tie dye, δηλαδή μπλουζάκια, παντελόνια κ.α.)

Στο λονδρέζικο red carpet του Rocketman ήταν βέβαια ο Ελτον Τζον με το σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις, οι ωραίοι βρετανοί πρωταγωνιστές Τάρον Εγκερτον και Ρίτσαρντ Μάντεν και όλο το καστ με το σκηνοθέτη. Καλεσμένοι η Ελίζαμπεθ Χάρλει, ο σχεδιαστής Patrick Cox, ο τραγουδιστής Μπόι Τζορτζ κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View