Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Top Coat Nails & Beauty: H Nάσια Ξένου συστήνει τα πιο trendy χρώματα και όχι μόνο

Top Coat Nails & Beauty: H Nάσια Ξέν...

Η παλέτα του θερινού μανικιούρ και κάθε πότε να περιποιούμαστε τα νύχια μας

Σε…. καλοκαιρινούς ρυθμούς έχει μπει πλέον το «Τοp coat», ο νέος χώρος ομορφιάς και καλλωπισμού των άκρων μας με «οικοδέσποινα» την έμπειρη nail expert Νάσια Ξένου. Εκπροσωπώντας την καινούρια γενιά στο επάγγελμα, μίλησε στο thebest.gr για τις ανάγκες της εποχής, καθώς τώρα τα πόδια μας αποκαλύπτονται και αναδεικνύονται όσο ποτέ με τα πέδιλα και τα σανδάλια.

 

 

«Τα πιο μοντέρνα χρώματα που προστάζει η μόδα και λανσάρουν οι κορυφαίες εταιρείες βερνικιών είναι το πράσινο και το κίτρινο, τόνοι που σιγά- σιγά τολμάει ο κόσμος. Αρέσουν όμως σταθερά και όλα τα «γαλακτερά» χρώματα, του λευκού, του nude και των απαλών ροζ. Πολύ stylish δείχνουν στα νύχια το μαύρο και το σκούρο μπλε που διατηρούν την απήχησή τους» μας εξήγησε η Νάσια. Oσο αφορά στη συχνότητα της φροντίδας των ποδιών μας, μας είπε: «Το πεντικούρ τη θερινή σαιζόν θα ήταν καλό μα γίνεται τουλάχιστον κάθε τρεις εβδομάδες ώστε τα πόδια να δείχνουν καθαρά, απαλά και σιλπνά. Ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα στις φτέρνες και διάφορες σκληρύνσεις, μην καθυστερείτε τα ραντεβού με τον ειδικό. Στο Top Coat μας αρέσει μάλιστα ο κόσμος να ξεκουράζεται ταυτόχρονα ακούγοντας μουσική ή βλέποντας τηλεόραση. Εχουμε δει ότι έτσι ευχαριστιούνται πολύ οι κυρίες και οι κύριοι τις επισκέψεις τους εδώ».

 

Το «Top coat» προσφέρει ένα περιβάλλον χαλαρωτικό και ζεστό, με ραφινάτες, γήινες αποχρώσεις,  που αποπνέει με την πρώτη ματιά μια «πριβέ» αίσθηση. Μια «μινιόν» σάλα για  μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο και τεχνητά νύχια καθώς και για σχήμα φρυδιών και αποτρίχωση. Διατίθενται και χρησιμοποιούνται επίσης τα εκλεκτά ελληνικά προιόντα  bee factor σε αποκλειστικότητα, που είναι εξαιρετικά καλλυντικά φυτικής προέλευσης.

TOP COAT, Nails & beauty- Νόρμαν 25 τηλ 2610 425225

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View