Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Προβάλλεται και στην Πάτρα το "John Wick, Κεφάλαιο 3 - Parabellum" με τον Κιάνου Ριβς

Προβάλλεται και στην Πάτρα το "John...

Στις ΗΠΑ ήδη στα previews έκανε εισπράξεις 6 εκατομμυρίων δολαρίων

Δυνατά ξεκίνησε την πορεία της η ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 3 – Parabellum» με τον γόη Κιάνου Ριβς και πάλι στο ρόλο του ατρόμητου εκτελεστή John Wick. Όπως είδαμε στο πάντα έγκυρο boxofficemojo.com, το φιλμ που στις ΗΠΑ βγήκε σε πάνω από 3,800 αίθουσες, κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο από τα previews της Πέμπτης 16/5/2019 κοντά στα 6 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και εκτιμάται πως η συγκεκριμένη περιπέτεια που επίσης έχει λάβει και καλές κριτικές (90% στο RottenTomatoes & 73% στο πιο απαιτητικό Metacritic) θα καταφέρει στο πρώτο τριήμερο προβολής της στη Βόρειο Αμερική (17-19 Μαΐου 2019) να εκτοπίσει από την κορυφή μετά από 3 εβδομάδες, το «Avengers, Endgame, Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» των αδελφών Ρούσο που ήδη οδεύουν να ξεπεράσουν το ρεκόρ του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον.    

Το «John Wick: Κεφάλαιο 3 – Parabellum» που χαρακτηρίζεται ως ένα action-thriller και μία νέο-νουάρ περιπέτεια, (η 3η ταινία του ομώνυμου franchise) με πρωταγωνιστή ξανά τον 54χρονο σταρ του «The Matrix» Κιάνου Ριβς, παίζεται και στη χώρα μας και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare από την Πέμπτη 16/5/2019 σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ.

Εκτός του γοητευτικού Keanu Reeves, παίζουν οι Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Saïd Taghmaoui, Jerome Flynn, Jason Mantzoukas, Tobias Segal, Boban Marjanovic, Anjelica Huston και ο Ian McShane.

Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

Σενάριο: Derek Kolstad, Shay Hatten και Chris Collins & Marc Abrams.

Η ταινία είναι βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο  Derek Kolstad.

Σύνοψη:

Ο ασταμάτητος John Wick επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου  και γεμάτου αδρεναλίνη franchise,  πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Η διάρκεια του φιλμ είναι περίπου 130 λεπτά.

Οι 2 προηγούμενες ταινίες που παίχθηκαν το 2014 και το 2017 έκαναν εισπράξεις άνω των 260 εκατομμυρίων δολαρίων (τα 171 εκατομμύρια τα έκανε το «John Wick: Chapter 2» επίσης σε σκηνοθεσία του 50χρονου Αμερικανού δημιουργού Chad Stahelski).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture