Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αχαϊα: Αγώνας Αεροσφαίρισης σήμερα στη Χαλανδρίτσα

Αχαϊα: Αγώνας Αεροσφαίρισης σήμερα στη Χαλανδρίτσα

Απο την Λέσχη Αεροσφαίρισης Πελοποννήσου

Τη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στο Αυτοκινητοδρόμιο Πατρών (Χαλανδρίτσα) θα πραγματοποιηθεί αγώνας Αεροσφαίρισης (Airsoft) με διοργανώτρια αρχή την Λέσχη Αεροσφαίρισης Πελοποννήσου (Λ.Α.Π.).

Το παιχνίδι θα έχει διάρκεια 4 ωρών από τις 10:00 έως 14:00 και οι συμμετοχές αναμένετε να φτάσουν τις 100 από όλη την Ελλάδα.

Ο ορισμός της Αεροσφαίρισης (Airsoft):

Η αεροσφαίριση [aerosférisi , μτφρ. αγγλ. Airsoft] είναι μια ομαδική δραστηριότητα ελευθέρου χρόνου με την μορφή παιχνιδιού, που διεξάγεται σε οριοθετημένο χώρο, μεταξύ δύο ή περισσότερων ομάδων, οι οποίες συναγωνιζόμενες σύμφωνα με ορισμένους κανόνες, προσπαθούν να πραγματώσουν αντικειμενικούς σκοπούς, με την χρήση αεροβόλων όπλων που εκτοξεύουν πλαστικά σφαιρίδια 6 ή 8 χιλιοστών με βάρος 0.20 του γραμμαρίου, τα οποία είναι ακίνδυνα για τους αθλούμενους αν τηρούνται όλα τα μετρά ασφαλείας (προστατευτικά γυαλιά), αφού χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα ασθενή ισχύ τους.

Το παιχνίδι της αεροσφαίρισης σε αντίθεση με αυτό της χρωματοσφαίρισης (paintbal), στο οποίο τα χτυπήματα στον αντίπαλο είναι εμφανή λόγω του χρώματος που περιέχει το πλαστικό σφαιρίδιο, βασίζεται στην τιμιότητα του παίχτη να παραδεχτεί ότι έχει χτυπηθεί και να βγει εκτός παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View