Η ιδέα ήταν του Γάλλου Dominique Pierru
Και πώς να μην είναι όταν τα πενήντα γραμμάρια κοστίζουν 115$ ; Η ιδέα ήταν του Γάλλου Dominique Pierru που ήθελε να κάνει την διαφορά και το μεγάλο μπαμ στην Γαλλική κουζίνα. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε.


Πέρασε 3 χρόνια περίπου στην προσπάθεια να βρει έναν τρόπο να μαζεύει τα αυγά από την φάρμα με τα 180.000 σαλιγκάρια που είχε φτιάξει, αλλά και στο να τα καθαρίζει από τις βλέννες των σαλιγκαριών χωρίς να τα καταστρέφει. Η λύση βρέθηκε και το εγχείρημα είχε αίσιο τέλος.
Ο Dominique μαζί με την γυναίκα του εισάγουν τώρα πια τα σαλιγκάρια από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, και απλά τα παρακολουθούν να γεννάνε τα πολύτιμα αυγά τους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









