Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας

Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο από την ...

Στη βάση του Αράξου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Τ.Ε. της Ανταρσύα Πάτρας συνεδρίασαν και συζήτησαν γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις της περιόδου, καθώς και τις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα λάβει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το επόμενο διάστημα. Στο επίκεντρο της κουβέντας όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, βρέθηκαν οι απεργιακές μάχες του Νοεμβρίου, καθώς και η αναγκαιότητα αναβαθμισμένης παρέμβασης στο αντιφασιστικό και αντιπολεμικό κίνημα.

Η συζήτηση είχε ταυτόχρονα προπαρασκευαστικό χαρακτήρα εν όψει του νέου κύκλου συνελεύσεων που προγραμματίζονται με βάση την απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, για την  ανασυγκρότηση του αντιπολεμικού κινήματος, προτάθηκε και αποφασίστηκε η διοργάνωση αντικυβερνητικού, αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου στη βάση του Αράξου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας όπως υπογραμμίζει τέλος στην ανακοίνωση της, επιδιώκει το αμέσως επόμενο διάστημα τον πολιτικό συντονισμό με τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, αλλά και την αποφασιστική  παρέμβασή της στο μαζικό κίνημα για την ανάπτυξη του αντιπολεμικού κινήματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις