Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ανανεώστε την εικόνα σας και τη διάθεσή σας, για όλο το μήνα Μάιο ... σε ειδική τιμή!

Ανανεώστε την εικόνα σας και τη διάθεσή ...

Οι πιο hot επιλογές

Η Cosmetic Derma Medicine είναι δίπλα σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που ενδιαφέρεται για την εικόνα της. Αν είστε σε διάθεση ανανέωσης, σας προτείνουμε τις πιο hot επιλογές, που για όλο το μήνα Μάιο βρίσκονται σε ειδική τιμή!

ΠΡΟΣΩΠΟ
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ~ ΧΕΙΛΗ

Πρόκειται για την πιο διάσημη μέθοδο θεραπείας αναζωογόνησης του προσώπου στη σύγχρονη Κοσμητική Δερματολογία, καθώς αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων σε χείλη και παρειές.

Επιπλέον, αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή για αύξηση του όγκου των χειλιών και ζυγωματικών και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, χαρίζοντας νεανική όψη, ζωντάνια και σφριγηλότητα.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

FRACTIONAL LASER
Αποκαλύψτε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας με το τελευταίας γενιάς CO2 Fractional Laser. Η καινοτόμος αυτή θεραπεία αποτελεί την πιο επαναστατική μέθοδο ανάπλασης με laser που έχει να επιδείξει η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική καθώς αντιστρέφει τα σημάδια του χρόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας την χαμένη του λάμψη και νεότητα.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

ΝΗΜΑΤΑ
Αν αναζητάτε μια αναίμακτη μέθοδο η οποία θα σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη χαλάρωση του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό, υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα Νήματα Προσώπου.

Αναίμακτη, ελάχιστα επεμβατική και με θεαματικά αποτελέσματα τόσο για το πρόσωπο όσο και το σώμα, η θεραπεία ανόρθωσης με Νήματα Προσώπου PDO ή COG αποτελεί την πλέον διαδεδομένη μέθοδο αντιμετώπισης της χαλάρωσης, χωρίς νυστέρι και τομές.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗ
Ονειρεύεσαι ξεκούραστο και αψεγάδιαστο δέρμα που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο λαμπερή και φρέσκια άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία; Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος, εκτός από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που αποδίδει σε θεραπείες της Κοσμητικής Δερματολογίας, βρίσκει χρήση σε πλήθος άλλων Ιατρικών Παθήσεων όπως είναι η Θεραπεία με Νευροτοξίνη για την αντιμετώπιση της πρωτοπαθούς υπεριδρωσίας, του βλεφαρόσπασμου, του στραβισμού, της σπαστικής παράλυσης και της ημικρανίας. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία ομορφιάς, η θεραπεία με Νευροτοξίνη, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών έκφρασης, χαρίζοντας σου το νεανικό πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

ΣΩΜΑ
SMARTLIPO LASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo νικά το τοπικό πάχος, συσφίγγει το δέρμα και μας απαλλάσσει οριστικά από την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα ήταν, είναι και θα είναι πάντα το ζητούμενο κάθε άνδρα και γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ωστόσο, αν και η υγιεινή διατροφή και η άσκηση αποτελούν για πολλούς από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της πολυάσχολης καθημερινότητας μας, το τοπικό πάχος και η επίμονη κυτταρίτιδα αλλοιώνουν την εικόνα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα με τη σιλουέτα μας. Μια συνεδρία Αναίμακτης Λιπόλυσης Smartlipo στην Cosmetic Derma
Medicine, είναι αρκετή για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, χωρίς νυστέρι και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

LΑSER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ BIKINI & ΜΑΣΧΑΛΕΣ
Η Laser Αποτρίχωση βάζει τέλος στις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης καταργώντας την επίμονη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά.

Στην Cosmetic Derma Medicine, ως εξειδικευμένη πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, επαναφέρουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, χάρη στα τελευταίας γενιάς συστήματα Candela GentleLaseκαι Candela GentleLase PRO με Αλεξανδρίτη, Laser Diode και Laser ND-YAG.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

CAVITATION-RF ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
Επιτέλους η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική έχει στα χέρια της το όπλο για την καταπολέμηση κυτταρίτιδας και του επίμονου τοπικού πάχους. Το Cavitation RF.

Εντελώς αναίμακτη, καθόλου επεμβατική και με θεαματικά αποτελέσματα, η θεραπεία στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων, υπεύθυνων για την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τα επίμονα ψωμάκια και εγγυάται άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

ΜΑΛΛΙΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ PRP

Χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα που προσφέρει, η θεραπεία τριχόπτωσης PRP εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση τόσο της Ανδρογενετικής και ΓυροειδούςΑλωπεκίας, όσο και σε κάθε είδους Διάχυτη Αλωπεκία, ενώ είναι ιδανική για την πρόληψη των αλωπεκιών, όταν εφαρμόζεται πριν ακόμη γινούν εμφανή τα σημάδια της αραίωσης.

Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP (Platelet-Rich Plasma) είναι μία νέα, πρωτοποριακή θεραπεία που ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών που ταλαιπωρεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά και προκύπτουν από μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία.

Δείτε την ειδική τιμή εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View