Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H Οργάνωση του Σώρρα μαζεύει 100ευρα μέσω διαδικτύου!

H Οργάνωση του Σώρρα μαζεύει 100ευρα μέσ...

Το κάνουν για να στείλουν ψηφίσματα για το Σκοπιανό όπως ισχυρίζονται σε ιστοσελίδα που συνδέεται με τον επίσημο ιστότοπο της "Ελλήνων Συνέλευσις"

Μια μεγάλη κινητοποίηση συγκέντρωσης χρημάτων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται να κάνει η «Ελλήνων Συνέλευσης», η πολιτική οργάνωση που ίδρυσε και της οποίας εξακολουθεί να είναι ηγέτης, ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καρβουνιάρη,στην εφημερίδα Αλλαγή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί ως χορηγούμενη προβολή στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που ζητά από κάθε ενδιαφερόμενο κα καταβάλει ένα εφ άπαξ ποσό ώστε να αποσταλεί ψήφισμα για το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων.

Το ψήφισμα απευθύνεται σε ΟΗΕ, Ε.Ε. και Unesco και το κόστος όπως ενημερώνουν είναι 100 ευρώ για κάθε άτομο.

Η «Α» επιχείρησε να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για αυθεντική δράση της ΕΣ.Υ, κάτι που δεν κατέστη δυνατό καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρούμε εκπρόσωπο της οργάνωσης μέχρι τη στιγμή που έκλειναν αυτές οι σελίδες. Ωστόσο ο συγκεκριμένος ιστότοπος εμφανίζεται ως προέκταση με απευθείας σύνδεση (LINK) της επίσημης ιστοσελίδας της Ε.ΣΥ και του Αρτέμη Σώρρα.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Στο συγκεκριμένο κείμενο διαβάζει κανείς:

«Η Ε. ΣΥ. έχει τώρα έτοιμες τις καταγγελίες για τον Ο.Η.Ε, την Ε.Ε. και την Unesco. Μην φανταστείς ότι είναι άλλο ένα ενθουσιώδες ψήφισμα διαμαρτυρίας που θα καταλήξει στο καλάθι των αχρήστων των «αρμοδίων», όπως γίνεται συνήθως.

Αντίθετα, πρόκειται για πολύ σοβαρά, εξαιρετικά σχεδιασμένα και νομικά διατυπωμένα κείμενα, στα οποία συμπληρώνουμε τα ατομικά μας στοιχεία ο καθένας και αρχίζουν ως εξής:

«Είμαι αυτόχθων Έλλην ιθαγενής πολίτης, και επικοινωνώ μαζί σας, για να καταγγείλω και να διαμαρτυρηθώ για τη στάση της τρέχουσας Ελληνικής Κυβερνήσεως, έναντι εμού αλλά και ολοκλήρου του Ελληνικού Έθνους, εξ αφορμής της στάσης της σε σχέση με την ονοματοδοσία του κράτους των Σκοπίων.

Λυπούμαι να ειπώ ότι σαν Έλλην αυτόχθων ιθαγενής πολίτης θεωρώ εν τοις πράγμασι ότι η παρούσα Ελληνική Κυβέρνηση, δεν με εκπροσωπεί τόσο στο θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, όσο και ευρύτερα. Ευρύτερα με τη στάση της, έχει καταδείξει και αποδείξει ότι δεν σέβεται και δεν υπολογίζει τις επιθυμίες και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους, ως εφάνη δυστυχώς και με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος του έτους 2015».

Για ευνόητους λόγους δεν σου παραθέτω ολόκληρα τα τρία κείμενα.

Το πρώτο προς τον Ο.Η.Ε, απευθύνεται τον Antonio Guterres Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε. και κοινοποιείται προς τους:
Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως και Νίκο Κοτζιά. Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος. Υπουργείο Εξωτερικών,

Το δεύτερο απευθύνεται στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και έχει τίτλο: Καταγγελία – Παραβίαση της νομοθεσίας της Ε.Ε.

Το τρίτο απευθύνεται στην Audrey Azoulay, Γενική Διευθύντρια UNESCO και κοινοποιείται στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO

Όπως ήδη αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι απλές διαμαρτυρίες, αλλά ουσιαστικές ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που απευθύνονται στους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι να ΜΗΝ επιτρέπουν την τεράστια αδικία που συνεχίζεται να συντελείται εναντίον του Έθνους μας αλλά και εναντίον καθενός από εμάς προσωπικά.

Με αυτές τις καταγγελίες, εμείς ΑΤΟΜΙΚΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, καταγγέλλουμε μαζικά τις παρανομίες εναντίον της Ιστορίας μας, του Πλούτου μας, των Πνευματικών Δικαιωμάτων μας και του Πολιτισμού μας! Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό και ότι θα διεκδικήσουμε όλα μας τα πνευματικά δικαιώματα πάνω στον πλανήτη.

Στα κείμενα αυτά συμπεριλαμβάνονται όλα τα νομικά και ιστορικά στοιχεία, η ΘΕΛΗΣΗ και η επιχειρηματολογία που θα περιμέναμε να επιδείξει μια αληθινή ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Θα τα βρεις σε ένα από τα 400 γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις που υπάρχουν στην Ελλάδα και σε άλλα 60 στο εξωτερικό. ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένη/ος να γίνεις μέλος της Ε.ΣΥ για να υπογράψεις τις καταγγελίες. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μόλις διαβάσεις τις καταγγελίες θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η πρώτη σοβαρή και υπεύθυνη ενέργεια που κάνουμε σαν Έλληνες πολίτες και όχι σαν υπήκοοι της καρπαζιάς. Θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι καθήκον όλων μας να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας και να υπογράψουμε.

Το κόστος για τον καθένα μας για τις 3 καταγγελίες είναι 100 ευρώ και για μια τετραμελή οικογένεια αυτό σημαίνει 400 ευρώ. Καταλαβαίνω… είναι αρκετά. Όμως όσο περισσότεροι το υπογράψουμε τόσο πιο βροντερή θα ακουστεί η φωνή μας.

Πρέπει να υπογράψουν τις καταγγελίες, τουλάχιστον όσοι είχαν πάει στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ! Χωρίς κόμμα, δόγμα ή χρώμα.

Τώρα είναι η ώρα να κάνεις το καθήκον σου σαν Ελληνίδα και σαν Έλληνας και να τις υπογράψεις.

Απευθύνω θερμή έκκληση και σε σένα που ζεις έξω από την Ελλάδα. Έλα σε επαφή με τα γραφεία Ε.ΣΥ στην χώρα που κατοικείς».
Στη συνέχεια παρατίθενται τα γραφεία και τα ονόματα των υπευθύνων στην «Ελλήνων Συνέλευσις» Εξωτερικού.

ΝΟΜΙΚΑ ΑΙΩΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η «Α» επικοινώνησε με νομικούς που τους έθεσε υπ όψιν τη συγκεκριμένη κίνηση. Μας διευκρίνισαν ότι φαίνεται ουσιαστικά για έωλη ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση αν πρόκειται περί εράνου, αυτό απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία.

Eπανεμφάνιση Σώρρα: Πληρώστε τα χρέη σας για να ... - The Best News

Επέστρεψαν τα χρήματα και έπεσαν στα ...μαλακά ο Αρτέμης Σώρρας ...

Υπόθεση Σώρρα: Αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου η ... - The Best News

Επανεμφανίστηκε ο Πατρινός φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας και στέλνει ...

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία οπαδών του Αρτέμη Σώρρα ...

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις