Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επέστρεψαν τα χρήματα και έπεσαν στα ...μαλακά ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του! Τι λέει ο Σ. Κεχαγιόγλου και ο κουμπάρος τους- ΒΙΝΤΕΟ

Επέστρεψαν τα χρήματα και έπεσαν στα ......

Από 8 χρόνια πρωτόδικα έπεσαν στα 3 χρόνια με αναστολή

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην κουμπάρος του ζεύγους και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας είχε καταθέσει μήνυση για υπεξαίρεση 100.000 ευρώ.

Φώτης Λεπίδας: "Μπήκαν σπίτι μου και απείλησαν να με καθαρίσουν" - Κατέθεσε μήνυση ο δικηγόρος που τα έβαλε με τον Σώρρα - ΒΙΝΤΕΟ

Η απόφαση αυτή προέκυψε από την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αφού αρχικά είχαν καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκισης, χωρίς αναστολή.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε στο thebest.gr:

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την απόφαση. Αναγνωρίστηκε ελαφρυντική περίσταση και στους δύο εντολείς μου και η ποινή από οκτώ χρόνια κάθειρξης -πρωτοδίκως- σήμερα έγινε τρία χρόνια φυλάκιση.

Από σήμερα οι πρωτοδίκως επιβληθείσες ποινές δεν ισχύουν, δε τους κρατάνε και για αυτή την υπόθεση είναι ελεύθεροι.

Από την άλλη ο Φώτης Λεπίδας ανέφερε:

Ολοκληρώθηκε λοιπόν, και σε δεύτερο βαθμό, η δίκη του κ. Σώρρα και της συζύγου του για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος, από κοινού. Κρίθηκαν και οι δύο ένοχοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο όμως αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό ότι κατέβαλαν τα χρήματα πριν λίγες μέρες. Δε το έκαναν ενόψει του ποινικού δικαστηρίου αλλά λόγω αστικής αποφάσεως. Κατά τη γνώμη μου το δικαστήριο έδειξε αγάπη για τους παρανομούντες.

Φώτης Λεπίδας για Σώρρα: «Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας, και η γυναίκα του το ίδιο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις