Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Το Υπουργείο να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους του Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Το Υπουργείο να κα...

Ερώτηση του βουλευτή στη Βουλή

Για το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στο Γ.Ν.Π «Αγ. Ανδρέας» κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο Βουλευτής στην ερώτησή του επισημαίνει ότι είναι έντονες οι αντιδράσεις των εργαζομένων του Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας» που απασχολούνται στα απογευματινά ιατρεία, καθώς παραμένουν απλήρωτοι από 5 έως 10 μήνες, και κανείς δε γνωρίζει το πότε θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα και κανείς δεν του δίνει μια σαφή απάντηση.

Ο κ. Κατσανιώτης ζήτησε από τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να παρέμβει άμεσα για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και να μεριμνήσει ώστε να μην προκύψει ξανά τέτοιο ζήτημα.

Τέλος, ο Βουλευτής ρώτησε τον αρμόδιο Υπουργό γιατί δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα που οφείλονται στους εργαζόμενους του Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας» που απασχολούνται στα απογευματινά ιατρεία, ποιος ευθύνεται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας» που απασχολούνται στα απογευματινά ιατρεία, πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας» που απασχολούνται στα απογευματινά ιατρεία και σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί προκειμένου να μην προκύψει ξανά τέτοιο ζήτημα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις