Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Την Δευτέρα στο ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδος η Ημερίδα για την Ασφάλεια και Υγεία στους χώρους εργασίας

Την Δευτέρα  στο ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδος η Ημερ...

Τίτλος της εκδήλωσης που θα αρχίσει στις 18.30 είναι «Δημιουργώντας κουλτούρα πρόληψης στην Ασφάλεια &Υγεία της Εργασίας»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία που έχει θεσπιστεί να τιμάται στις 28 Απριλίου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει μία ενδιαφέρουσα όπως αναμένεται, Ημερίδα την Δευτέρα 27/4/2014, στις 18:30 το απόγευμα, με τίτλο «Δημιουργώντας κουλτούρα πρόληψης στην Ασφάλεια &Υγεία της Εργασίας».

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου και των εφαρμοσμένων καλών πρακτικών στους χώρους εργασίας.

Την πρόσκληση για την εκδήλωση που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, απευθύνει ο Θανάσης Γιανναδάκης, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, εκ μέρους της Οργανωτικής επιτροπής.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για τις υποχρεώσεις των εργοδοτών όσον αφορά στο κομμάτι της ασφάλειας και της υγείας στον χώρο εργασίας ενώ θα παρουσιαστούν και πρακτικές εφαρμογές που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και καθιέρωση μίας κουλτούρας πρόληψης σχετικά με τις συνθήκες εργασίας ώστε να αποφεύγονται τυχόν περιστατικά τραυματισμών, ατυχημάτων, κ.α.

Μάλιστα στην Ημερίδα θα έρθει να μιλήσει για το κρίσιμο αυτό θέμα και ο Ν. Σαραφόπουλος από το Υπουργείο Εργασίας ενώ έχουν προσκληθεί να μιλήσουν και εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών – βιομηχανιών με μονάδες όπου απασχολούνται πολλοί εργαζόμενοι, όπως η «Άμστελ», η «Τιτάν» στο Δρέπανο και η «Ολυμπία Οδός».

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, στην Τριών Ναυάρχων κάτω από την οδό Μαιζώνος.

Στα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής της Ημερίδας είναι και ο κ. Φώτης Τσουκαλής.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View