Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι Δημήτρης Σταρόβας, Γιώργος Χατζής και Βαγγέλης Γιαννάκης έρχονται στο Αίγιο στις 6 Απριλίου

Οι Δημήτρης Σταρόβας, Γιώργος Χατζής και...

Με την μουσικοθεατρική παράσταση «O Γεμιστάνας και οι Κροίσοι»

Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας που είναι και συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου στα τηλεοπτικά «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση καλλιτέχνη που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις…

Το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό ταλέντο του Θεσσαλονικιού Δημήτρη Σταρόβα κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής επιλογής! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με αγαπημένα τραγούδια από ποικίλες μουσικές επιρροές, μοιράζοντας παλμό και κέφι στο κοινό!

Στις ανατρεπτικές μουσικοθεατρικές του εμφανίσεις ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας βρίσκει «σύμμαχο» τον εξαιρετικό συνάδελφο και συνεργάτη (από το σχήμα “Άγαμοι Θύται” αλλά και από άλλες παραστάσεις) Γιώργο Χατζή, ο οποίος ως ηθοποιός συμμετέχει με αξιοσημείωτη επιτυχία στα σκετς αλλά και ως μαέστρος με τις δικές του μουσικές προτάσεις απογειώνει την διασκέδασή μας…

Μαζί τους ο Βαγγέλης Γιαννάκης, ο οποίος ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης με την ξεχωριστή φωνή του. Ο Βαγγέλης Γιαννάκης έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Rewind» της Σεμίνας Διγενή. Έχει στο ενεργητικό του πολύ σημαντικές συνεργασίες τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά με πολύ γνωστούς ερμηνευτές αλλά και δημιουργούς όπως οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Πλούταρχος Ρεμπούτσικας, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, Λένα Αλκαίου, Τάκης Μπουρμάς, Κώστας Μπαλαχούτης, Στάθης Παχίδης κ.α.

Μαζί τους οι μουσικοί: Απόστολος Παπαπέτρος-μπάσο, Σωτήρης Κατσουλάκος-πλήκτρα, Γιώργος Καραχάλιος-τύμπανα, Μάκης Πελέκας-μπουζούκι.

Το σχήμα των Σταρόβα, Χατζή και Γιαννάκη θα εμφανιστεί live στο Αίγιο, στον πολιτιστικό πολυχώρο Πουτεχνείο την Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 στις 22.15.

Τιμές εισιτηρίων – 13 ευρώ και 10 ευρώ για τα πρώτα 100 εισιτήρια.

Σημεία προπώλησης – Ρεζέρνα και δισκοπωλείο Κριός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View