Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ακυρώνεται η συναυλία «Eίτε βραδιάζει είτε φέγγει, μένει λευκό το γιασεμί...» στο Αίγιο

Ακυρώνεται η συναυλία «Eίτε βραδιάζει εί...

Την ακύρωση 3 μόλις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της, ανήγγειλε αιφνιδιαστικά στις καλλιτέχνιδες, ο υπεύθυνος του χώρου "Πολυτεχνείο"

Η συναυλία με τίτλο «Eίτε βραδιάζει είτε φέγγει, μένει λευκό το γιασεμί...» που είχε προαναγγελθεί πως θα γινόταν αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στο γειτονικό Αίγιο στον πολιτιστικό πολυχώρο «ΠολυΤεχνείο –Fresh» τελικά ματαιώνεται.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι δύο αξιόλογες καλλιτέχνιδες Άννη Ονουφρίου – τραγούδι και Σοφία Καμαγιάννη – πιάνο που θα έδιναν την συναυλία, «η συναυλία που με χαρά σας αναγγείλαμε ότι θα γίνει στο Πολυτεχνείο του Αιγίου ακυρώνεται.

Την ακύρωση μόλις τρεις ημέρες πριν από την πραγματοποίηση της, μας ανήγγειλε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Τρίτης ο  ιδιοκτήτης-υπεύθυνος του χώρου κ. Γιώργος Ρώρος χωρίς επαρκή δικαιολογία, φυσικά χωρίς την έγκρισή μας.

Πρόκειται για αφύσικη και πρωτόγνωρη για εμάς επαγγελματική συμπεριφορά εκ μέρους ενός ανθρώπου που διαχειρίζεται και που φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα.

Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναστάτωση και ευχόμαστε να συναντηθούμε στο εγγύς μέλλον σε άλλη συναυλία μας με καλύτερες συνθήκες.

Με εκτίμηση,

Αννη Ονουφρίου, Σοφία Καμαγιάννη».

Η συναυλία θα ήταν μία ακουστική, συναυλιακή προσέγγιση τραγουδιών απογυμνωμένων από δυνατά ντεσιμπέλ. Ένα πολύ ταιριαστό ντουέτο, η Πατρινή ερμηνεύτρια και πανεπιστημιακός Άννη Ονουφρίου στο τραγούδι και η συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη στο πιάνο, που συνεργάζονται πάνω από μια δεκαετία με πάμπολλες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστηρίζοντας με ευαισθησία και επιμονή καλλιτεχνικές αξίες μακριά από την κυρίαρχη ισοπεδωτική αισθητική, θα παρουσίαζαν μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών και ποιητών. Με τον δικό τους μοναδικό, ιδιαίτερο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο καλλιτέχνιδες (η Άννη Ονουφρίου εκτός από ερμηνεύτρια είναι και πανεπιστημιακός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας) μόλις πριν λίγες μέρες, την περασμένη Κυριακή παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα με ιδιαίτερη επιτυχία στην ιστορική μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα, στην Αθήνα ενώ νωρίτερα το είχαν ταξιδέψει και στα Γιάννενα.

Ο τίτλος της συναυλίας “Eίτε βραδιάζει είτε φέγγει, μένει λευκό το γιασεμί...” είναι παρμένος από το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ» του Νομπελίστα ποιητή μας Γιώργου Σεφέρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View